Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłam towar niezgodny z opisem aukcji. Paczkę nadałam, przewoźnik allegro A000G48X71. Dziś pojawił się komunikat jak w temacie. Co to oznacza? Przyznam, że nie mam ochoty na zwlekanie ze zwrotem pieniędzy po tym jak dostałam co innego niż na zdjęciach.
@bartanka To nie ma znaczenia, sprzedający ma 14dni na zwrot środków max od chwili odstąpienia od umowy zakupu.
@bartanka Oznacza to, że dostawa została przeniesiona na inny termin. Nie musisz się tym przejmować. 🙂
No raczej muszę bo do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Rozpoczęłam dyskusję poprzez allegro, minął dzień roboczy i zero reakcji sprzedającego (bo automatycznej odpowiedzi "odpowiemy niezwłocznie" nie mam zamiaru uznawać jako odpowiedź). W takiej sytuacji chcę skorzystać z allegro protect. Jak długo mam czekać żeby otrzymać link do formularza?
@bartanka O rekompensatę w ramach Allegro Protect możesz się ubiegać najwcześniej 14 dni od zakupu. Link do wniosku będzie dostępny po zaznaczeniu dyskusji jako nierozwiązanej.
@bartanka zgodnie z prawem sprzedawca ma 14dni na zwrot kasy przy odstąpieniu lub 14dni na rozpatrzenie twojej reklamacji w zależności co zglosiłaś w 2 przypadku wysłać ci może prawidłowy towar też zgodnie z prawem