Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od 5 dni kurier nie przyjechał po paczkę. Klient nic nie wie, my nie mamy żadnego kontaktu. O co tu chodzi?

@letsboard-pl a zamówiłeś podjazd, nie lepiej nadać w automacie ?
- podczas umówionego podjazdu kuriera InPost
- w Paczkomat
- w PaczkoPunkcie
- podczas umówionego podjazdu One Kurier
- w Allegro One Box
- w Allegro One Punkt.
tak - podjazd zamówiony automatem. tak jak na screenie
@letsboard-pl zdjęcia nie widzimy 😞 sprawdź czy przeterminowany podjazd się przypadkiem nie anuluje, bo tak będziesz czekał i czekał 😄
nie mamy opcji anulowania podjazdu i zrobienia raz jeszcze
sprawą nadal nikt się nie zajął. szok.
@letsboard-pl Bardzo przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Proszę, podaj numer przesyłki, której dotyczy problem.
@letsboard-pl Przekazałam prośbę o pilną interwencję.
paczka nadal nieodebrana
Z jakiej paki ma ci po to przyjechać kurier Inpostu, jak nie jest to ich przesyłka. To Allegro Delivery, a nie Inpost.
@letsboard-pl otrzymaliśmy odpowiedź od przewoźnika, że kurier podczas podjazdu odebrał inną przesyłkę nie tę o numerze A0035ODZ86. W tej sytuacji konieczne będzie ponowne zamówienie kuriera po odbiór tej przesyłki, ponieważ z ich informacji wynika, że odbiór został zrealizowany.
W takiej sytuacji, jeśli to błąd w systemie przewoźnika, możesz złożyć reklamację tutaj.
@pecela to Kurier InPost odbiera tę przesyłkę. To jest metoda dostawy Allegro International Czechy. Takie przesyłki obsługuje albo One Kurier albo InPost (tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat).
w jaki sposób mam zamówić odbiór? w wysyłam z allegro nie mam już takiej opcji
Spróbuj napisać na bok@inpost.pl
@letsboard-pl spróbuj proszę skontaktować się bezpośrednio z Inpost, a jeśli nie uda się ustalić z nimi ponownego podjazdu, możesz wygenerować nową etykietę z nowym podjazdem przez Wysyłam z Allegro.
odpowiedź od inPost:
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Przesyłka 400841776539701129086929 została nadana w ramach usługi Allegro International. W tej sytuacji proszę o podjęcie bezpośredniego kontaktu z Allegro.
W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji.
to jest naprawdę skandal w jaki sposób to Państwo obsługują
Cześć, @letsboard-pl. Proszę, spróbuj wygenerować nową etykietę w Wysyłam z Allegro wraz z nowym podjazdem kuriera.
w jaki sposób? nie mamy takiej opcji

@letsboard-pl Przejdź do zakładki Przesyłki i podjazdy, a następnie wybierz Zamówione przesyłki. Zaznacz wybrane przesyłki i kliknij [zamów podjazd].
Daj znać czy się udało. Jeśli nie, będę konsultować Twoją sprawę.