anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One BOX DPD nie mogę zlecić podjazdu

evonesto
#8 Zapaleniec

Allegro One BOX DPD nie mogę zlecić podjazdu. Akurat mam tylko jedną przesyłkę dla której firmą kurierską jest DPD (A005HVRBB3). Nie mam innych przesyłek nadawanych przez DPD. Przy próbie zamówienia podjazdu wyświetla się informacja "Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.". Nie ma problemu jeżeli mam przesyłkę Allegro One Box i DPD. Kurier odbiera taką przesyłkę bez problemu. Jak nadać taką przesyłkę?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@evonesto Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

evonesto
#8 Zapaleniec

Wysyłam z Allegro - zamawianie podjazdu kurieraWysyłam z Allegro - Przesyłki i podjazdy

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@evonesto Przekazaliśmy Twoją sprawę do konsultacji. Niestety nie mamy jeszcze odpowiedzi. Kiedy ją otrzymamy, odezwiemy się tutaj ponownie.

Natalia
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@evonesto Dostałyśmy odpowiedź, z której wynika, że najprawdopodobniej przyczyną problemu jest sposób zapisu adresu podjazdu. Spróbuj skrócić nazwę firmy i (jeśli to możliwe) inaczej zapisać nazwę ulicy. Na końcu dobrze żeby była cyfra bez „port gryf”.

Jeżeli to nie pomoże, daj nam znać ponownie.

Natalia
oznacz moderatorów