Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłm wczoraj o (czwartek) 14:00 paczkę i zaznaczyłem opcję dostawa w piątek za pośrednictwem Allgro One. Paczka ruszyła dzisiaj (piątek) o 14:00 z oddziału w Warszawie. Mogę prosić o info czy paczka dotrze do mnie dzisiaj do Poznania?
@Jedsko Nie dojdzie. Co do czasu doręczenia to te przesyłki są doręczane w trybie dojdą kiedy dojdą a jak nie dojdą to się nic nie stało. Średnio trzeba sobie liczyć 5 dni roboczych od dnia nadania.
Inną formą dostawy mogła by dojść przy dobrych wiatrach ale tę opcję jaką wybrałeś to nawet huragan w ciągu doby nie doniesie na czas.
Dzięki. w historii mam takie info.
Do ich automatu paczkowego gdzie trafi jak będą w nim wolne skrytki . Możesz też otrzymać wiadomość o tym że czeka na wybór alternatywnego miejsca ,ostatnio sporo wpisów na ten temat jest na forum . Automatów paczkowych jest mało i nie zawsze kurier ma gdzie włożyć paczkę ,przez co dostawa jeszcze może się opóźnić .
Możliwe, że kupili prototypowe tiry od Tesli bo właśnie dostałem wiadomość że "23 wrz 2022, 18:33 Przesyłka została wydana do doręczenia" i że paczkę otrzymam dzisiaj. Korzystam z opcji przesyłka następnego dnia, dlatego mam takie oczekiwania. Chociaż to bardziej moja ciekawość, i okazuje się że jednak działa. Napiszę jeszcze jak dostanę paczkę do ręki 🙂 podobno pracują do 22:00
Chętnie poznał bym nr tej przesyłki, bo ten temat podchodzi mi pod reklamę AOB 😉
Co ? 😄 nie ja wymiękam. Najgłupsze forum na jakim do tej pory byłem. Zamykam. jprdl 😄
Na razie to Twoje reakcje są najgłupszymi jakie ja widziałem.
Kogoś tam wyciszasz, mi nie odpowiadasz ( przecież nr przesyłki nie umożliwia mi jej odebrania ), ale robisz dym a następnie zachwalasz AOB że niby tacy szybcy są. Tylko skąd ja czy ktokolwiek ma to wiedzieć, że faktycznie doręczyli tak szybko ? Czytając AG jestem skłonny podtrzymać swoją opinię, że to próba reklamy tego sposobu wysyłki, a i tak 90% to opinie negatywne.
U mnie podobna sytuacja, paczka miała być następnego dnia w piątek, jest sobota, paczki nie ma, przed samą dostawą pojawił się status "awaria paczkomatu", czy aby na pewno tak nagle psują się zielone paczkomaty?
To zielone to nie jest paczkomat tylko co najwyżej automat paczkowy a usługa jakościowo znacznie odbiega ot dostawcy który oferuje wysyłki paczkomatowe.
@allegrowojt_78 prosimy podaj numer tej przesyłki.
Nr przesyłki ALE00002EDE9DCD
Wołaj jak wróci do nadawcy 😉