anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro one dpd nadane w żabce.

euphoria_art
#11 Animator#

Hej, klient wybrał Allegro One Box, DPD (Allegro One Box, zielony automat) ja taka paczkę przez pomyłkę nadałem w żabce. Czy ta paczka dotrze do klienta?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Przyjęli, adres odbiory jest?

oznacz moderatorów

euphoria_art
#11 Animator#

Tak przyjęli, dostałem wydruk, jest adres zielonego automatu. w historii lokalizacji paczki jest że została nadana ale nie można jej śledzić.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To powinna dotrzeć. @Allegro_One 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@euphoria_art Tych paczek nie nadaje się w Zabce 😞  przyjmą bo etykieta wejdzie, tyle że kurier nie dostaje info że ma odebrać, módl się żeby miał podjazd po inne i ją odebrał przez przypadek  🙂 bo będzie leżeć, a co śmieszne nikt Ci jej już nie wyda 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

euphoria_art
#11 Animator#

Ktoś miał może podobny przypadek, czy taka paczka dotarła mu do klienta?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@euphoria_art miał stąd mój wpis, musisz poszukać na forum 🙂 ale jeśli kurier je odbierze lub pracownik żabki mu je wciśnie to polecą dalej 🙂

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawców/czy-allegro-one-dpd-można-nadawać-w-pu...

________
Κώστας
oznacz moderatorów

euphoria_art
#11 Animator#

Bardzo proszę moderatora o interwencje w sprawie paczki o nr. A000TNJTK6 , nadałem przez pomyłkę paczkę w żabce zamiast w One Box.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@euphoria_art na razie nie masz podstaw do paniki, a jak masz możliwość podejdź do żabki i poproś o przypilnowanie wydania tej paczki kurierowi jak się zjawi 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Jutro zobaczysz.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@euphoria_art Twoja paczka jest już w drodze, więc wszystko jest w porządku. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów