anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Kurier - dostawa jutro jak mam nadać? Nie mam tego w cenniku. Mog ę do paczkomatu, dhl i

COMTER
#12 Orędownik#

Allegro One Kurier - dostawa jutro jak mam nadać? Nie mam tego w cenniku. Mog ę do paczkomatu, dhl itd?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER nie powinieneś zmieniać metody dostawy, metoda Kurier Allegro One jest dostępna w tej ofercie. Możesz nadać tę przesyłkę w Wysyłam z Allegro, jeśli Kurier Allegro One, obsługuje Twój kod pocztowy.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik#

Ale czy mogę taką paczkę nadać dzisiaj przez paczkomat dpd all czy dhl albo jakiś inny.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER przesyłki możesz nadawać w automatach paczkowych Allegro One Box lub w stacjonarnych punktach Allegro One Punkt. Pod tym linkiem możesz poszukać najbliższego punktu.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik#

Co mogę zrobić aby nie było tego dopisku, dostawa jutro bo dostawy jutro nie będzie.?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER nie da się tego zmienić. Zgodnie z regulaminem Dostawa jutro to usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze). 
Możesz ustawić godziny wysyłki paczek tego samego dnia w zakładce Ustawienia dostawy, w części Czas wysyłki, wybierając dni tygodnia,  w które masz możliwość nadania przesyłki tego samego dnia (np. pon - pt). Wtedy jeśli kupujący złoży zamówienie w niedzielę, przewidywany czas odstawy uwzględni to, że nie wyślesz paczki tego samego dnia.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik#

A gdzie znajdę godziny odbioru z paczkomatów allegro. Nadałem przez paczkomaty ok 14 i nie zostały odebrane w ten dzień. Orlen, inpost,dpd czy dha odbierają u mnie z paczkomatów o godz. 15-tej a onebox Kamieniec Wrocławski??

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER godziny graniczne dla danego automatu paczkowego sprawdzisz tutaj 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik#

Dziękuję. A

Allegro Kurier DHL (AD)?