Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro One Kurier - dostawa jutro jak mam nadać? Nie mam tego w cenniku. Mog ę do paczkomatu, dhl itd?
@COMTER nie powinieneś zmieniać metody dostawy, metoda Kurier Allegro One jest dostępna w tej ofercie. Możesz nadać tę przesyłkę w Wysyłam z Allegro, jeśli Kurier Allegro One, obsługuje Twój kod pocztowy.
Ale czy mogę taką paczkę nadać dzisiaj przez paczkomat dpd all czy dhl albo jakiś inny.
Co mogę zrobić aby nie było tego dopisku, dostawa jutro bo dostawy jutro nie będzie.?
@COMTER nie da się tego zmienić. Zgodnie z regulaminem Dostawa jutro to usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze).
Możesz ustawić godziny wysyłki paczek tego samego dnia w zakładce Ustawienia dostawy, w części Czas wysyłki, wybierając dni tygodnia, w które masz możliwość nadania przesyłki tego samego dnia (np. pon - pt). Wtedy jeśli kupujący złoży zamówienie w niedzielę, przewidywany czas odstawy uwzględni to, że nie wyślesz paczki tego samego dnia.
A gdzie znajdę godziny odbioru z paczkomatów allegro. Nadałem przez paczkomaty ok 14 i nie zostały odebrane w ten dzień. Orlen, inpost,dpd czy dha odbierają u mnie z paczkomatów o godz. 15-tej a onebox Kamieniec Wrocławski??
Dziękuję. A
|
Allegro Kurier DHL (AD)? |