Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uszkodzony w transporcie łonik ... uszkodzony to mało powiedziane STRATOWANY to dobre słowo , ale niby nic nowego bo to się dzieje wyraźnie częściej niż u innych przewoźników . Protokół szkody ,reklamacja do allegro i CÓŻ ..allegro odrzuca reklamację ..BO!! ? wypełnieniem paczki nie była folia bąbelkowa tylko specjalnie ryflowany i gnieciony papier , zewnętrzny strech został nawinięty przez przewoźnika bo ciekło ..
P.S, Uwaga ... post może być niezgodny z obowiązującymi zasadami i pewnie zostanie usunięty , a użytkownik dostanie bana
Ta ekościema to tylko taki chwyt marketingowy
Przepraszam ale co to jest "łonik"?
@Kesdepar łot , to taka psesyłecka łod allegro , ł-one box mu dali na pirse ,a dali ni wim .
@mdrogeria allegro reklamowało swoją usługę jako wolną od przypadłości innych przewoźników - typu unikania odpowiedzialności na skadane reklamacje
reklamuj to w allegro ponownie
co się dziwisz jak małe przesyłki jadą razem z farbami, felgami tłumikami i innymi ciężkimi przesyłkami
@RED po co ? , nie mam zamiaru kopać się o parę złotych , większą satysfakcję da mi obsmarowanie ,,eko-allegro,, na portalach społecznościowych , mam czarno-na białym wypowiedź konsultanta i link do tego wątku
Już działam ..😀
Bo ty nie jesteś pierwszy, gdzie pada taka odpowiedź i następuje odrzucenie reklamacji
Na tym forum już był podawany przykład, gdzie czepiali się wypełnienia przesyłki
Wygląda to na systemowe działanie serwisu