anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier nie odbiera paczek

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_   dzień dobry mogę prosić o kontakt z oddziałem  lub jakąś interwencję  kurier one zielony automat  odbiera odemnie paczki dopiero po dobie ,  dzisiaj podjazd zamówiony o 10 , mieszkam w pierwszej strefie  i nie przyjechał.  Paczki z poniedziałku  zabrał we wtorek .  Wysyłam rzeczy latwo psujące się I każda paczkę muszę teraz otworzyć i przebrać.   22-400  zamość borowina sitaniecka 54 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @owocowyraj. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek, których kurier nie odebrał zgodnie ze zleceniem. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Allegro A002M7XNU6

Allegro A002LQ3ND1

Pani Marysiu wklejam po 1  z kazdego dnia , dopiero zabaczyłem ze paczka z poniedziałku ciągle w odziale 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @owocowyraj. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj, przesyłka A002M7XNU6 nie ma zleconego podjazdu. Utwórz zlecenie, aby kurier mógł odebrać paczkę. 
Kwestię niepodjęcia przesyłki A002LQ3ND1 już wyjaśniamy z przewoźnikiem. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

przepraszam z dzisiaj  podjazd był  na inna przesyłke  Allegro A002M49U32    reszte nie kazali mi robic nowych podjazdów tylko kurier poprostu wezmie ile bedzie  moze Pani sprawdzic  czy na ta paczke jest podjazd na dzisiaj zamówiony czy moze cos jest nie tak  ?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj dla tej przesyłki był zamówiony podjazd na 2025-08-27 10:36 - 17:00

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów