Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry mogę prosić o kontakt z oddziałem lub jakąś interwencję kurier one zielony automat odbiera odemnie paczki dopiero po dobie , dzisiaj podjazd zamówiony o 10 , mieszkam w pierwszej strefie i nie przyjechał. Paczki z poniedziałku zabrał we wtorek . Wysyłam rzeczy latwo psujące się I każda paczkę muszę teraz otworzyć i przebrać. 22-400 zamość borowina sitaniecka 54
Cześć, @owocowyraj. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek, których kurier nie odebrał zgodnie ze zleceniem.
Pani Marysiu wklejam po 1 z kazdego dnia , dopiero zabaczyłem ze paczka z poniedziałku ciągle w odziale
Dziękuję, @owocowyraj. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@owocowyraj, przesyłka A002M7XNU6 nie ma zleconego podjazdu. Utwórz zlecenie, aby kurier mógł odebrać paczkę.
Kwestię niepodjęcia przesyłki A002LQ3ND1 już wyjaśniamy z przewoźnikiem.
przepraszam z dzisiaj podjazd był na inna przesyłke Allegro A002M49U32 reszte nie kazali mi robic nowych podjazdów tylko kurier poprostu wezmie ile bedzie moze Pani sprawdzic czy na ta paczke jest podjazd na dzisiaj zamówiony czy moze cos jest nie tak ?
@owocowyraj dla tej przesyłki był zamówiony podjazd na 2025-08-27 10:36 - 17:00