Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Nadałam wczoraj przesyłki Allegro One Dpd w punkcie Żabka. Kurier nie odebrał paczek. Sprzedawczyni poinformowała mnie dzisiaj, że kurier Dpd nie zawsze odbiera paczki nadane metodą Allegro One twierdząc, że nie ma zlecenia na te paczki. Niekiedy przesyłki zalegają u nich nawet tydzień. Czy rzeczywiście tak jest, że kurierzy DPD nie otrzymują zlecenia na paczki Allegro One nadane w punkcie Żabka?
@akant-styl Cześć. Nie rekomendujemy opcji nadawania metodą DPD Pickup, ponieważ mogą wystąpić problemy operacyjne w procesowaniu przesyłki.
A czy mogę nadawać w paczkomacie DPD?
@akant-styl To wszystko są metody DPD Pickup. Możesz nadawać — ale nie jest to przez nas rekomendowane metody i mogą pojawiać się te same problemy.
A jakie metody są przez Was rekomendowane?
I co mam zrobić z paczkami, które zostały w Żabce? Nie mogę ich wycofać bo zostały wprowadzone do systemu. Dziwna sprawa, że w ogóle są przyjmowane do systemu, a nie odbierane.
@akant-styl Obie paczki zostały już odebrane z punktu
Dziękuję i pozdrawiam
Witam, mam podobny przypadek, nadałem przez pomyłkę paczkę w żabce zamiast w One Box. Mam prośbę można zainterweniować w sprawie paczki o nr. A000TNJTK6
@akant-styl tu se sprawdź gdzie można nadawać https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas jutro dojdzie orlen i się dopiero zacznie 😞
Bardzo proszę moderatora o interwencje w sprawie paczki o nr. A000TNJTK6 , nadałem przez pomyłkę paczkę w żabce zamiast w One Box.