Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Klient zamówił produkt metoda One Box. Mam pytania w związku z przesyłką: https://allegro.pl/kampania/one/kurier/sledzenie-paczki?numer=A000214ZF0. Nadałem paczkę w zielonym automacie One Box, a paczka nie została wyjęta przez kuriera w dniu wczorajszym. W moim przypadku godziną graniczną jest godz.13 one box by UPS dla paczek nadawanych w zielonym automacie. Czy wszystko dobrze zrobiłem ? Poproszę o pomoc osoby lepiej zorientowane w temacie zielonych boxow. Pozdrawiam
Poczytaj wątki na forum o tej metodzie dostawy, zdziwisz się-może wyjmie albo dziś albo w poniedzialek a śledzenie to już inna sprawa to loteria.
Podobno kurierzy nie mają czasu podjeżdżać codziennie po paczki a biorą je kiedy sami uznają to za stosowne .
@zotts10 godzina graniczna to fikcja, u mnie kurier UPS odbiera paczki z boxu w ok 9:30, więc jak przesyłka zostanie nadana później leży 24 godziny w skrzynce do następnego dnia. Ogólnie godzina wyjmowania paczek zależy tylko i wyłacznie od widzimisie kuriera. Nawet allegro nie może wpłynąć na ich pracę, wiem bo zgłaszałem ten problem i nic się nie zmieniło.