Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po co allegro udostępnia opcje allegro one a nawet z góry wkleja je do ofert które już są, jeśli na całym podkarpaciu nie można wybrać ani boxa ani punktu. Wiem że przynajmniej w Krośnie są 3 takie punkty a na mapie allegro jest pusto. Jak mam teraz nadać paczkę jeśli klienta wybrała taką opcję a ja nie mogę jej nadać????
@aga-red bo na allegro lokalnie paczkę można nadać tylko w allegro one box (zielony automat) z odbiorem allegro one box (zielony automat). Punkty nie są obsługiwane.
Poproś kupującego aby napisał Ci rezygnację z zakupu z powodu braku w pobliżu miejsca nadania i wystaw przedmiot ponownie z opcją allegro paczkomaty inpost
To nie jest prawda zaniosłam paczkę allegro box do punktu i to z etykietą nadania z innego miasta i przyjęli bez problemu, paczka już w drodze
@aga-red a na jakim allegro sprzedaż. Na zwykłym czy lokalnie?
Allegro lokalnie
Albo przez panel wiadomośći kupujący wysyła ci opłaconą etykietę np na paczkomat inpost przy zakupie lokalnie oraz nr konta do wykonania przelewu za paczkę
Bo to ich i tak się narzucają a że to wielki "szajs" ta metoda dostawy więc muszą na sile je wstawiać do ofert.😒
bez problemu nadałem w punkcie pakersi w rzeszowie, tylko etykiete wydrukuj
Nie moge właśnie wydrukować etykiety bo muszę wybrać punkt nadania, a w całym województwie nie ma ani jednego
wybierz byle jaki, np tarnów
I nie będzie problemu w punkcie nadania paczki? Zastanawiałam się nad tym bo w końcu co to kogo obchodzi gdzie ją nadaje, ale bałam się że potem tego już nie cofnę .
nadałem bez problemu
W takim razie jutro spróbuję tak zrobić, ale na wszelki wypadek usuwam te formę z wszystkich moich ofert bo to jakaś kpina. Dziękuję za pomoc