Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie mogę zapłacić za zamówiony towar kartą przy odbiorze, tylko jest wpisany Blik czy to przymus. Informatycy Wasi czyli z Allegro wstawiają co im do głowy przychodzi tacy są innowacyjni, proszę o naj bardziej proste zastosowanie funkcji form płatności. Blik wcale nie jest taki bezpieczny i nie musi sterczeć w tym okienku, okienko form płatności powinien się zmieniać.
Pozdrawiam kropka50 i proszę o odpowiedź . ciągle mam problem z zapłatą i zaczynam coraz mniej kupować na waszych stronach. a jeści nie chcecie mi pomóc to proszę to napisać.
to nie allegro ustawia tylko sprzedawca sam deyzduje o sposobach platności
pobrania są wyłączane przez coraz więcej firm, bo kliencie nie odbierają takich przesyłek. Skończyło się i sami jesteśmy sobie winni
Dwa- pytanie czy to prawdziwa oferta allegro a nie oszustwo
zobacz
jest pobranie i nie dlatego że informatyk coś ustawił, tylko sprzedający zgodizl się tak wysyłać
Pobranie to osobna sprawa i tu nie idą śrdoki przez Allegro tylko przez przewoźnika.
@kropka-50 Sprzedawca nie udostępnił płatności przy odbiorze > tylko płatność z góry > ma do tego prawo > a płatność blik jest ustawiona z automatu przez Allegro > możesz to zmienić masz do wyboru
> ale i tak płatność z góry
1) sposób płatności przy odbiorze może udostępnić jedynie dany sprzedawca nie allegro
2) coraz mniej sprzedawców udostępnia tą możliwość płatności
3) niestety to kupujący są temu winni zamawiając przesyłki za pobraniem i potem ich nie odbierając
My udostępnialiśmy pobranie przez ładnych kilka lat. Aż jesienią 2024 jeden z "żartownisiów" zamówil kilkanascie cieżkich produktów i ich nie odebrał. W sumie ta wysyłka kosztowała nas prawie 400zł ( musieliśmy zapłacic za wysłanie paczek oraz za ich powrót) . Od tamtej pory także akceptujemy jedynie przedpłaty.
Dlatego własnie coraz mniej sprzedających udostepnia możliwość płatności przy odbiorze.