anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego nie mogę zapłacić za zamówiony towar kartą przy odbiorze, tylko jest wpisany Blik

kropka-50
#1 Nowicjusz#

Dlaczego nie mogę zapłacić za zamówiony towar kartą przy odbiorze, tylko jest wpisany Blik czy to przymus. Informatycy Wasi czyli z Allegro wstawiają co im do głowy przychodzi tacy są innowacyjni, proszę o naj bardziej proste zastosowanie funkcji form płatności. Blik wcale nie jest taki bezpieczny i nie musi sterczeć w tym okienku,  okienko form płatności  powinien się zmieniać.

Pozdrawiam kropka50 i proszę o odpowiedź . ciągle mam problem z zapłatą i zaczynam coraz mniej kupować na waszych stronach. a jeści nie chcecie mi pomóc to proszę to napisać.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Monika__L
#17 Koryfeusz#

to nie allegro ustawia tylko sprzedawca sam deyzduje o sposobach platności

pobrania są wyłączane przez coraz więcej firm, bo kliencie nie odbierają takich przesyłek. Skończyło się i sami jesteśmy sobie winni

Dwa- pytanie czy to prawdziwa oferta allegro a nie oszustwo

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

zobacz

jest pobranie i nie dlatego że informatyk coś ustawił, tylko sprzedający zgodizl się tak wysyłać

https://allegro.pl/oferta/foresto-mala-obroza-na-pchly-kleszcze-dla-kota-psa-do-8-kg-38-cm-148970516...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pobranie to osobna sprawa i tu nie idą śrdoki przez Allegro tylko przez przewoźnika.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@kropka-50 Sprzedawca nie udostępnił płatności przy odbiorze > tylko płatność z góry > ma do tego prawo > a płatność blik jest ustawiona z automatu przez Allegro > możesz to zmienić masz do wyboru 

Zrzut ekranu 2025-02-07 222205.jpg

> ale i tak płatność z góry

oznacz moderatorów