anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etykiety identyfikacyjne dla kartonów zbiorczych Allegro One Fulfillment.

777top
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

mam pytanie dotyczące Allegro One Fulfillment.

Tworzę awizo i napotkałem następujący problem. Posiadam drobny towar – etui do telefonów komórkowych – około 300 wariantów, przy czym każdego wariantu mam średnio po 5 sztuk. Dodatkowo posiadam inne drobne produkty w niewielkich ilościach.

Cały ten towar planuję zapakować do 4 dużych kartonowych pudeł.

Rozumiem, że dla każdej grupy produktu (wariantu) należy nakleić kod z awiza. Przykładowo: 5 sztuk jednego wariantu etui mam zapakowane w jeden woreczek foliowy i na ten woreczek należy nakleić odpowiedni kod awiza – to jest dla mnie jasne.

Moje pytanie dotyczy natomiast oznaczenia samych kartonów zbiorczych. Jakie etykiety identyfikacyjne powinienem nakleić na te 4 kartony, w których będzie znajdował się cały towar (poza etykietami kurierskimi)?

Będę wdzięczny za szczegółową odpowiedź.

Dziękuję i pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@777top Doprecyzuj proszę, czy chodzi o towar, który wysyłasz do magazynu Allegro w ramach fulfillment, czy do klienta? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

777top
#7 Wielbiciel

Etykiety identyfikacyjne dla kartonów zbiorczych Allegro One Fulfillment.

oznacz moderatorów

777top
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

mam pytanie dotyczące Allegro One Fulfillment.

Tworzę awizo i napotkałem następujący problem. Posiadam drobny towar – etui do telefonów komórkowych – około 300 wariantów, przy czym każdego wariantu mam średnio po 5 sztuk. Dodatkowo posiadam inne drobne produkty w niewielkich ilościach.

Cały ten towar planuję zapakować do 4 dużych kartonowych pudeł.

Rozumiem, że dla każdej grupy produktu (wariantu) należy nakleić kod z awiza. Przykładowo: 5 sztuk jednego wariantu etui mam zapakowane w jeden woreczek foliowy i na ten woreczek należy nakleić odpowiedni kod awiza – to jest dla mnie jasne.

Moje pytanie dotyczy natomiast oznaczenia samych kartonów zbiorczych. Jakie etykiety identyfikacyjne powinienem nakleić na te 4 kartony, w których będzie znajdował się cały towar (poza etykietami kurierskimi)?

Będę wdzięczny za szczegółową odpowiedź.

Dziękuję i pozdrawiam

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@777top Bardzo proszę o odrobinę cierpliwości i oczekiwanie na odpowiedź w zgłoszeniu mailowym numer 62938206.

Wiktoria
oznacz moderatorów

777top
#7 Wielbiciel

DPD wymaga numeru telefonu i adresu e-mail odbiorcy, jednak magazyn Allegro nie udostępnia publicznych danych kontaktowych dla kurierów.

Dlatego należy podać powyższe dane techniczne — są one używane wyłącznie do utworzenia przesyłki w systemie kurierskim.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@777top Proszę, abyś zaczekał na dalsze informacje drogą mailową. Dodatkowo proszę, abyś nie tworzył kolejnych zgłoszeń, ponieważ są one rozwiązywane w kolejności w jakiej trafią do doradców. Nowe wiadomości mogą wprowadzić zamieszanie i wydłużyć czas odpowiedzi. 

Wiktoria
oznacz moderatorów