Dzień dobry,
mam pytanie dotyczące Allegro One Fulfillment.
Tworzę awizo i napotkałem następujący problem. Posiadam drobny towar – etui do telefonów komórkowych – około 300 wariantów, przy czym każdego wariantu mam średnio po 5 sztuk. Dodatkowo posiadam inne drobne produkty w niewielkich ilościach.
Cały ten towar planuję zapakować do 4 dużych kartonowych pudeł.
Rozumiem, że dla każdej grupy produktu (wariantu) należy nakleić kod z awiza. Przykładowo: 5 sztuk jednego wariantu etui mam zapakowane w jeden woreczek foliowy i na ten woreczek należy nakleić odpowiedni kod awiza – to jest dla mnie jasne.
Moje pytanie dotyczy natomiast oznaczenia samych kartonów zbiorczych. Jakie etykiety identyfikacyjne powinienem nakleić na te 4 kartony, w których będzie znajdował się cały towar (poza etykietami kurierskimi)?
Będę wdzięczny za szczegółową odpowiedź.
Dziękuję i pozdrawiam
@777top Doprecyzuj proszę, czy chodzi o towar, który wysyłasz do magazynu Allegro w ramach fulfillment, czy do klienta?
Etykiety identyfikacyjne dla kartonów zbiorczych Allegro One Fulfillment.
Dzień dobry,
mam pytanie dotyczące Allegro One Fulfillment.
Tworzę awizo i napotkałem następujący problem. Posiadam drobny towar – etui do telefonów komórkowych – około 300 wariantów, przy czym każdego wariantu mam średnio po 5 sztuk. Dodatkowo posiadam inne drobne produkty w niewielkich ilościach.
Cały ten towar planuję zapakować do 4 dużych kartonowych pudeł.
Rozumiem, że dla każdej grupy produktu (wariantu) należy nakleić kod z awiza. Przykładowo: 5 sztuk jednego wariantu etui mam zapakowane w jeden woreczek foliowy i na ten woreczek należy nakleić odpowiedni kod awiza – to jest dla mnie jasne.
Moje pytanie dotyczy natomiast oznaczenia samych kartonów zbiorczych. Jakie etykiety identyfikacyjne powinienem nakleić na te 4 kartony, w których będzie znajdował się cały towar (poza etykietami kurierskimi)?
Będę wdzięczny za szczegółową odpowiedź.
Dziękuję i pozdrawiam
@777top Bardzo proszę o odrobinę cierpliwości i oczekiwanie na odpowiedź w zgłoszeniu mailowym numer 62938206.
DPD wymaga numeru telefonu i adresu e-mail odbiorcy, jednak magazyn Allegro nie udostępnia publicznych danych kontaktowych dla kurierów.
Dlatego należy podać powyższe dane techniczne — są one używane wyłącznie do utworzenia przesyłki w systemie kurierskim.
@777top Proszę, abyś zaczekał na dalsze informacje drogą mailową. Dodatkowo proszę, abyś nie tworzył kolejnych zgłoszeń, ponieważ są one rozwiązywane w kolejności w jakiej trafią do doradców. Nowe wiadomości mogą wprowadzić zamieszanie i wydłużyć czas odpowiedzi.