Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Dziękuję
Witam.
W ustawieniach nie mogę zapisać tego punktu, z którego chcę nadać paczkę
@Mr-Jasiek, widzę, że zamówienie zostało anulowane i zwróciliśmy Ci opłatę transakcyjną za ten zakup.
Dzień dobry,
chciałem prosić o anulowanie etykiety z zamówienia, mam id płatności:
9136ef3a-e8cb-400a-9444-8728af07f295
@MatthewSLG Niestety na podstawie przesłanego numeru nie mogę zlokalizować tej transakcji. Podaj proszę numer oferty lub zamówienia.
Dzień dobry,
proszę o anulowanie ostatniej wygenerowanej etykiety
pozdrawiam
Dzień dobry @roslinneskarby! Proszę, usunęłam tę etykietę, możesz ją wygenerować ponownie.
Witam, prosiłbym o usunięcie mojej etykiety z góry dziękuję 🙂
A00100QBR1
@Bordusieek proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Czesc
Chcialbym zmienić w 2 transakcjach, już po sprzedaży, miejsce nadania paczki na inne miasto.
W obu jest ten sam adres. Proszę o pomoc. Dzięki
Cześć @perkos_ek! Proszę, możesz ponownie wygenerować etykiety dla tych zamówień.
Proszę o usunięcie błędnej etykiety. Wybrało mi błędnie stary adres.
A0010DENL0
@Jareklazio proszę, możesz ponownie wygenerować etykiet dla tego zamówienia.
Dzień dobry,
Dotyczy oferty: 954e4098-dddf-42c7-9711-4b391707f511
Niedawno utworzyłem etykietę do wysyłki poprzez paczkomat, ale niestety źle oszacowałem rozmiar paczki. Nie zmieści się. Chciałbym anulować obecną etykietę i utworzyć nową.
@volfen1 Usunęłam błędną etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Proszę o anulowanie etykiety Allegro One Box o numerze 202C8161
@Client:112513765 możesz ponownie wygenerować etykietę. Podany numer to numer nadania, numer przesyłki to A0010DG9D7.
Dzień dobry. Proszę o anulowanie etykiety Allegro One Box - numer przesyłki: A0010GPIX4, ponieważ przez przeoczenie mam punkt nadania w miejscowości odległej o 50 km od zamieszkania, chciałbym wygenerować ponownie poprawnie. Dziękuję
Dzień dobry @Coolis! Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę.
Mogę prosić o usunięcie etykiety 243AC8B6? Żeby wygenerować nowa z innym punktem nadania