anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć Allegro One Kurier?

autoczesci_wpr
#8 Zapaleniec#

Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)"  Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem

oznacz moderatorów
106 ODPOWIEDZI 106

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@centrumamis_pl jeżeli Twój kod nie jest obsługiwany, możemy wykluczyć Cię z tej metody dostawy. Podaj proszę kod pocztowy, z którego nadajesz przesyłki. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

centrumamis_pl
#8 Zapaleniec#

37-300

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@centrumamis_pl poprosiłam o wyłączenie metody dostawy Allegro One Kurier. Jutro powinieneś mieć możliwość odznaczenia tej metody w zakładce Ustawienia dostawy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Witam, czekam od soboty na wyłączenie tej metody. Ile to jeszcze potrwa? 😞

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops Twoją sprawą zajmuje się doradca w zgłoszeniu mailowym 50018184. Proszę, oczekuj na informację od doradcy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

roltan
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, proszę mi tą opcje dostawy też wyłączyć

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@roltan Proszę, podaj kod pocztowy, z którego nadajesz przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

roltan
#7 Wielbiciel#

62-731 Przykona

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@roltan, poprosiłam o wyłączenie tej metody dostawy.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

a jak długo ja jeszcze muszę czekać? zgłoszenie mailowe jest z soboty 😞

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops, poczekaj, proszę, na odpowiedź Doradcy w Twoim zgłoszeniu mailowym. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Czy ja piszę do ściany? Po raz kolejny proszę o wyłączenie usługi One Kurier. Doradca w mailu napisał, że sprawdzili i rzekomo działa. Nieprawda! Nie działa! Cały czas wyskakuje informacja, że kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera. Osoby z wątku, które jako pierwsze zgłosiły prośbę o wyłączenie nie maja już One Kuriera w cenniku. Dlaczego ja muszę was od niemal tygodnia błagać byście i mi wyłączyli One Kuriera? Dlaczego jedni zgłaszają i mają sprawę niemal od ręki załatwioną a innych spychacie twierdząc, że wszystko jest OK? 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops, przykro mi, że tyle to trwa. Sprawdziłam kod i wygląda na to, że mogła zajść tu pewna pomyłka - kod rzeczywiście jest obsługiwany przez Allegro One (DPD i UPS), jednocześnie z tego, co widzę, masz rację, że nie jest obsługiwany przez One Kuriera. Zgłosiłam ponownie prośbę o wyłączenie usługi One Kuriera, mam nadzieję, że teraz uda się załatwić sprawę. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Dziękuję 🙂 czekam 

oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Witam, czy coś już wiadomo kiedy i mi wyłączycie One Kuriera?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @babyprops. Twoje konto zostało już zgłoszone do wyłączenia z usługi Allegro One Kurier. Niestety nie znam dokładnego terminu wyłączenia tej metody dostawy. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-kajtekpl
#7 Wielbiciel#

Czy mogę prosić o wyłączenie one kuriera dla kodu 88-400 bo nie jest obsługiwany.

Konta:

e-kajtekpl

przemas_09

shopkajtek

sklep_kajtek

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@e-kajtekpl zgłosiłam wskazane konta do wykluczenia z metody dostawy Allegro One Kurier. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-kajtekpl
#7 Wielbiciel#

Dziękuję

oznacz moderatorów

e-kajtekpl
#7 Wielbiciel#

@Sa_novaNa jednym z kont tj. e-kajtekpl dalej jest dostępna dostawa allegro one kurier. Na pozostałych zniknęła. Proszę ponownie o wyłączenie tej dostawy. Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów