Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informajce czemu każda przesyła allegro box, kurier zaniża nam jakość oceny według allegro są one nie nadane w terminie.
Paczki sa wkładane do paczkomatu zgodnie z czasem wysyłki który widnieje przy zamówieniu oraz sa wkładane przed godzina graniczną 15:00 mimo to kurier je odbiera następnego dnia lub później a nam zalicza się że nie nadaliśmy paczki w terminie poniżej zamówienia
@kupuj_tanio1 oj...tam .. łona jak nie nadasz o 8:00 to nie ma co liczyć na podjęcie w tym samym dniu , poszukaj dobrego punktu
godzin graniczna którą allegro podaje to 15:00 wiec czemu mam nadać o 8:00m punkt jest dobry bo przy obdowdnicy z reguły kurier wracaja tam żeby dostac się na obwodnice
@kupuj_tanio1 to była porada doświadczonego , oni nic z tym nie zrobią , mogą tylko wykluczyć przesyłki z jakości , ale to jazda co dzień .. ale w końcu jesteś przedsiębiorcą , rób jak uważasz
@kupuj_tanio1 zamówienie uważa się za nadane w momencie zeskanowania przesyłki przez kuriera, czyli po odbiorze jej z automatu paczkowego.
Sprawdziłam, i widzę, że zamówienia umieściłeś w automacie paczkowym przed godziną graniczną. Zgłosiłam je do wykluczenia z jakości, jutro Twój wynik będzie już przeliczony.
czy nie może to byc robione z automatu tylko po naszym zgłoszeniu, musimy doatkowo sprawdzać i poświecać czas
@kupuj_tanio1 niestety nie ma takiej możliwości.
@kupuj_tanio1 z automatu, to mogą Ci zakończyć aukcję, jak wpisałeś nie taki wyraz, ale automatyczne wykluczanie przesyłek ze statystyk to jest mission impossible