Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Czy to dobre miejsce na reklamacją niezrealizowanego podjazdu One box UPC? Podjazd nie doszedł do skutku już 2 dni. Prosiłbym o nieumieszczanie paczki w statystykach oraz "zmobilizowanie" kuriera do odbioru.
Zlecenie podjazdu: 19870622
Paczka ( na szczęście tylko 1 );
@Drewlux-JM deklarowany czas nadania w przypadku tej przesyłki to 07.07. Także na ten moment nie możemy wykluczyć tego zamówienia, bo możliwe, że zostanie nadane w terminie. Jeżeli chodzi o reklamację możesz złożyć ją tutaj.
Faktycznie mój błąd. Nie ma to jak spojrzenie " z zewnątrz", mi to umknęło. Swoją drogą, ciekawe ile osób przy wyborze terminu podjazdu omyłkowo wybiera niewłaściwie i właściwie komu potrzebne są te odleglejsze warianty. Może lepszy byłby system gdzie docelowo jest wybrany najszybszy termin a te dalsze były "głębiej".
@Drewlux-JM Podjazd został zamówiony na 3.07.
Alicja wskazała, że deklarowany przez Ciebie czas na wysyłkę jeszcze nie minął - 7.07, to są odrębne kwestie. Nie możemy wykluczyć przesyłki, której czas na nadanie jeszcze nie minął.
Skierowałam sprawę do zespołu, który podejmie interwencję u kuriera.