anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UPS

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry. Czy to dobre miejsce na reklamacją niezrealizowanego podjazdu One box UPC? Podjazd nie doszedł do skutku już 2 dni. Prosiłbym o nieumieszczanie paczki w statystykach oraz "zmobilizowanie" kuriera do odbioru.

Zlecenie podjazdu: 19870622

Paczka ( na szczęście tylko 1 ); 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Drewlux-JM deklarowany czas nadania w przypadku tej przesyłki to 07.07. Także na ten moment nie możemy wykluczyć tego zamówienia, bo możliwe, że zostanie nadane w terminie. Jeżeli chodzi o reklamację możesz złożyć ją tutaj

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Drewlux-JM
#9 Pomysłodawca#

Faktycznie mój błąd. Nie ma to jak spojrzenie " z zewnątrz", mi to umknęło. Swoją drogą, ciekawe ile osób przy wyborze terminu podjazdu omyłkowo wybiera niewłaściwie i właściwie komu potrzebne są te odleglejsze warianty. Może lepszy byłby system gdzie docelowo jest wybrany najszybszy termin a te dalsze były "głębiej". 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Drewlux-JM Podjazd został zamówiony na 3.07.

Alicja wskazała, że deklarowany przez Ciebie czas na wysyłkę jeszcze nie minął - 7.07, to są odrębne kwestie. Nie możemy wykluczyć przesyłki, której czas na nadanie jeszcze nie minął. 

Skierowałam sprawę do zespołu, który podejmie interwencję u kuriera. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów