Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dokonałam mojej pierwszej sprzedaży w Allegro Lokalnie. Klient wybrał punkt odbioru Allegro One. Kiedy próbuję wygenerować etykietę, nie mam do wyboru żadnego punktu nadania w moim mieście (Płońsk), mimo że na stronie https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas widnieją punkty nadania w moim mieście. Co mam zrobić w tej sytuacji? Czy mam wybrać punkt w innym mieście, a paczkę zanieść po prostu do punktu w swojej okolicy?
Nie nadaje onem to więcej nie podpowiem. Jedno jednak z tego forum wiem na pewno- nie nadasz paczki w żadnym innym punkcie niż wybranym to nie INPOST, więc nie wybieraj w innym mieście. A dalej wołajmy mądrzejszych w tych tematach @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@molino99 Przykro mi, ale na Allegro Lokalnie możesz nadać paczkę Allegro One jedynie w zielonym automacie. 😞
Wszystkie urządzenia Allegro One Box znajdziesz na mapie.
W tej sytuacji zachęcam do znalezienia najbliższego automatu lub zaproponowanie klientowi innej metody dostawy.
Wysyłam artykuł, w którym jest opisane jak nadawać przesyłki na Allegro Lokalnie.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Problem w tym, że na przesłanej przez Ciebie mapie widnieją zielone punkty w moim mieście, a kiedy wchodzę w sprzedaż na swoim koncie i próbuję wygenerować etykietę lub kod - tych punktów nie ma. Czy mogę przesyłkę nadać w dowolnym zielonym punkcie? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@molino99 Nie ma zielonych automatów w Twoim mieście. Wybierz proszę z rozwijanej listy Allegro One Box, zielony automat. Jak w taki sposób wyfiltrujesz, to nie pojawia się żadne zielony znacznik.