Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
kurier One Box nie odbiera przesyłek. Zamówiłam podjazd kuriera na adres, jednak drugi dzień z rzędu nikt się nie pojawił. W związku z tym byłam zmuszona nadać przesyłki w automacie, ale mimo to nadal nie zostały odebrane.
Zamówienia powinny dotrzeć do klientów następnego dnia, więc przesyłki, które miały być odebrane wczoraj, powinny już dziś być u odbiorców. Niestety, nadal znajdują się w Allegro Boxie, więc najwcześniej dotrą dopiero po jutrze!
Złożyłam już reklamację, jednak zależy mi na uzyskaniu bezpośredniego kontaktu do kuriera – sprawa jest bardzo pilna ponieważ codziennie mam zamówienia.
Opóźnienia nie kończą się jedynie na negatywnych komentarzach. Klienci często rezygnują z odbioru lub dokonują zwrotu, ponieważ zamawiają produkty na konkretną okazję, najczęściej z dostawą na następny dzień. Wszystkie kubki są personalizowane, więc w przypadku zwrotu lub nieodebrania przesyłki zostaję z produktem, którego nie da się ponownie sprzedać. I muszę dokonać zwrotu pieniędzy klientowi.
@Zolart_GIFT Podaj proszę przykładowe numery zamówień i numer podjazdu. Zweryfikuję wówczas sprawę 😉
A002DIPRE0, A002DF1AA1, A002D95AL2, A002D3G2Q7, A002D1KBP2, A002D11PT0,
@Zolart_GIFT Weryfikuję twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 😉
Dziękuję
Niestety kurierzy "allegro one" nie przyjeżdżają mimo zlecenia podjazdu . Jak dzwonię do kuriera kiedy będzie to mówi , że nie ma ode mnie zlecenia , a poza tym już był na tej trasie o godz. 11.00
Na reklamacje szkoda mi czasu , bo co to zmieni. Kurierzy zmieniają się tak szybko , że nawet nie zapisuję ich w telefonie.
@maximpreza allegro One Kurier nie ma gwarantowanego odbioru, więc odbierają jak im wygodnie z drugiej zobacz ile jest ofert pracy na kurierów One, więc mają pewnie mały problem 😞
@Zolart_GIFT jak doręczenie będzie opóźnione, i z tego powodu kupujący nie odbierze, a poniesiesz straty możesz dochodzić odszkodowania do przewoźnika 🙂
@Zolart_GIFT Doradca weryfikuje sprawę z przewoźnikiem i otrzymałeś już informacje w zgłoszeniu 53045017.