Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
18-07 o godzinie 12:12 zgłosiłam problem z wdrożeniem usługi Allegro One.
Zgłoszenie nr 34748826
Przyjęliśmy zgłoszenie numer "34748826" ref:_00D24aE05._5003VaRJwl:ref
Czy mogłabym prosić o odpowiedź.
Chcielibyśmy już włączyć te usługę (mamy już wszystko gotowe - integracja API) nie wiemy tylko jak zamawiać kuriera - umowy nie podpisywaliśmy z UPS bo wszędzie w ogłoszeniach pisało, że nie trzeba i teraz mamy taki problemik co dalej.
Pozdrawiam
Anna
promis-sklep
@promis-sklep co tu wdrażać, udostępniasz i nadajesz https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/allegro-one/jak-wysylac-z-allegro-one-punkt-box-jnzz6DMjk... przez Wysyłam z Allegro 😄
Hmmm,
18 lat na Allegro, starzeję się 😞
Nie ogarniam już niektórych nowości.
Przesyłam do naszych programistów bo dalej nie wiem jak to robić przez API
Ale dziękuję za próbę pomocy.
Anna
@promis-sklep A po co przez API? Normalnie wchodzisz na listę zamówień, klikasz w dane zamówienie i generujesz etykietę. Różne można mieć zastrzeżenia do Allegro One, ale samo wysyłanie akurat jest proste i szybkie.
@TomBanknoter Ktoś ma nadawać ręcznie przesyłki mając całe oprogramowanie do magazynowania i sprzedaży? 😄
@Client:112604949 Co w tym wypadku rozumiesz przez "ręcznie"? Że trzeba ze dwa razy kliknąć? 😎
@TomBanknoter to nie w naszej branży ale duże firmy korzystają z ERP jak mają sprzedaż z 10 źródeł 🙂
@TomBanknoter Nikt z systemem ERP nie będzie klikać w jakimś śmiesznym portaliku, który jeszcze nie do niedawna nie wczytywał automatycznie numeru konta do pobrania w przesyłkach pobraniowych. O braku szablonów paczek nie wspomnę z litości.
@Client:112604949 Szczerze? Sam do niedawna nie używałem "Wysyłam z Allegro", dopiero wmuszanie sprzedawcom Allegro One mnie skłoniło, żeby tam zajrzeć (bo nie bardzo widziałem inne wyjście). Ale rozumiem, że to kwestia skali - u mnie takich przesyłek jest raptem kilka na tydzień, więc na razie jakoś ogarniam...
@promis-sklep podeślij im to https://developer.allegro.pl/tutorials/jak-zarzadzac-przesylkami-przez-wysylam-z-allegro-LRVjK7K21sY
Ślicznie DZIEKUJĘ
Działam 😘
Anna