anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na etykiecie do Allegro One Box nie ma nicku zamawiącego

GWP_PL
#7 Wielbiciel#

Rozpoczynam wysyłkę  metodą Allegro One - niestety na wygenerowanej etykiecie UPS nie ma nicku zamawiającego. Podczas tworzenia etykiety ten nick jest wyświetlany w polu referencje ale na wydruku nie występuje. Etykietę generuję bezpośrednie na allegro  Co mam zrobić aby nick był umieszczony na etykiecie?

M.Barczewski

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

A musi być!

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 a przydał by się bo ja np. pakuje paczki, potem hurtem drukuje etykiety InPost i naklejam na podstawnie nicka 🙂 czasem klient dzwoni żeby mu coś pokombinować w paczce i też po nicku szukam kartonu 🙂 jest nieodebrana paczka też po nicku można dojść od kogo 🙂 itd. itp. 

@nat_not jak widzisz powodów jest dużo 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A po co, to tak dobra metoda dostawy że sterowana jest myślami, w zasadzie to bez znaczenia bo jak zamawiasz to już musisz myśleć jak i gdzie składać reklamację.🤢

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 na razie tego nie dodaje, ale jak faktycznie nie ma nicka to mały kłopot, a będę ostatnim co to udostępni 😄 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@GWP_PL Konsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

GWP_PL
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry

Czy udało się coś ustalić?  M.Barczewski

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel#

@GWP_PL @kostas11 nie ma nicku, numer referencyjny też się nie pokaże jak go wpiszesz, pytałem ich (allegro) w trzech różnych miejscach, nie ma opcji żeby to zmienili.

Chyba że co drugi sprzedający zacznie im wylewać pomyje, co mam nadzieję nastąpi bo w tym momencie Allegro One (ups) jest tragiczny do organizacji wysyłek.

Jak by ktoś nie wierzył to mój post jest np tu

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawc%C3%B3w/wniosek-pro%C5%9Bba/m-p/653162#M5...

oznacz moderatorów

tomsyty
#10 Popularyzator#

Proszę bardzo, zrobiłem małe rozszerzenie do przeglądarki które umożliwi wydruk pól "Dodatkowa informacja na etykiecie" i "Numer referencyjny".

https://github.com/tomsyty/Additional-informations-on-label

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel#

@tomsyty nie powinieneś odwalać roboty za allegro. Ja pewnie też z tego nie skorzystam bo jadę na firefoxie a i paczek mam dziennie na allegro one tyle co palców u jednej ręki więc sobie poradzę...

ale w imieniu wszystkich którym to pomoże - dziękuję 👍

oznacz moderatorów