Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rozpoczynam wysyłkę metodą Allegro One - niestety na wygenerowanej etykiecie UPS nie ma nicku zamawiającego. Podczas tworzenia etykiety ten nick jest wyświetlany w polu referencje ale na wydruku nie występuje. Etykietę generuję bezpośrednie na allegro Co mam zrobić aby nick był umieszczony na etykiecie?
M.Barczewski
A musi być!
@LEW433 a przydał by się bo ja np. pakuje paczki, potem hurtem drukuje etykiety InPost i naklejam na podstawnie nicka 🙂 czasem klient dzwoni żeby mu coś pokombinować w paczce i też po nicku szukam kartonu 🙂 jest nieodebrana paczka też po nicku można dojść od kogo 🙂 itd. itp.
@nat_not jak widzisz powodów jest dużo 🙂
A po co, to tak dobra metoda dostawy że sterowana jest myślami, w zasadzie to bez znaczenia bo jak zamawiasz to już musisz myśleć jak i gdzie składać reklamację.🤢
@LEW433 na razie tego nie dodaje, ale jak faktycznie nie ma nicka to mały kłopot, a będę ostatnim co to udostępni 😄
@GWP_PL Konsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Dzień dobry
Czy udało się coś ustalić? M.Barczewski
@GWP_PL @kostas11 nie ma nicku, numer referencyjny też się nie pokaże jak go wpiszesz, pytałem ich (allegro) w trzech różnych miejscach, nie ma opcji żeby to zmienili.
Chyba że co drugi sprzedający zacznie im wylewać pomyje, co mam nadzieję nastąpi bo w tym momencie Allegro One (ups) jest tragiczny do organizacji wysyłek.
Jak by ktoś nie wierzył to mój post jest np tu
Proszę bardzo, zrobiłem małe rozszerzenie do przeglądarki które umożliwi wydruk pól "Dodatkowa informacja na etykiecie" i "Numer referencyjny".
@tomsyty nie powinieneś odwalać roboty za allegro. Ja pewnie też z tego nie skorzystam bo jadę na firefoxie a i paczek mam dziennie na allegro one tyle co palców u jednej ręki więc sobie poradzę...
ale w imieniu wszystkich którym to pomoże - dziękuję 👍