Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, gdzie niby znajduje się jakaś sortownia allegro one w gdańsk kokoszki ul. budowlanych?
Nie powinieneś zadawać takich pytań. A dział bezpieczeństwa Allegro powinien o twoich zainteresowaniach powiadomić odpowiednie służby.
Idź trollować gdzie indziej
Nie troluję, ostrzegam tylko...
Tak, bo to wielka tajemnica XD Obstawiam, że nie ma żadnej sortowni allegro one a paczki obsługuje DPD, a to jedyna taka większa sortownia w mojej okolicy więc pewnie tak jest
@XKenziX jak najbardziej może tak być bo paczki Allegro One obsługuje trzech kurierów UPS, DPD oraz One Kurier 🙂
i za kilka dni również DHL
@Halfrunt DHL nie będzie obsługiwał Allegro One dołącza tylko do pakietu Allegro Delivery 🙂
@XKenziX sortownia Allegro One w Gdańsku znajduje się przy ulicy Budowlanych. Czy jest jakiś powód, dla którego pytasz o ten adres? Możemy w czymś pomóc?
@Syrena_zT Muszę przyznać że to odważna deklaracja, wygląda jak zaproszenie...
Ciekaw jestem kiedy ten wątek zniknie ???
Po prostu zobaczyłem ofertę pracy dorywczej dla sortowni allegro one i chciałem się dowiedzieć gdzie dokładnie się znajduje aż tak tajne to jest? Jeśli tak to i tak jutro się dowiem, bo mam ostatecznie potwierdzić agencji czy jestem zainteresowany pracą.
Ale Cie nastraszyli, a ty po prostu roboty szukasz. To właśnie nasza polska gościnność 😄
Nawet się nie przestraszyłem, ale powoli zaczynałem się zastanawiać, co takiego może być tajnego w tym ja się po prostu jeszcze uczę i chce dorobić sobie, a to, że agencja nie wprowadziła dokładnego adresu to się zaczynałem zastanawiać, gdzie może być ta sortownia, bo trochę sam szukałem, ale nic nie znalazłem wiec może po prostu poczekam do poniedziałku, bo widzę, że dużo trolli tu jest. XD