anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na jakiej ulicy znajduje się sortownia allegro

XKenziX
#7 Wielbiciel#

Witam, gdzie niby znajduje się jakaś sortownia allegro one w gdańsk kokoszki ul. budowlanych?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

br.
#21 Demiurg#

Nie powinieneś zadawać takich pytań.  A dział bezpieczeństwa Allegro powinien o twoich zainteresowaniach powiadomić odpowiednie służby.

oznacz moderatorów

XKenziX
#7 Wielbiciel#

Idź trollować gdzie indziej 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Nie troluję, ostrzegam tylko...

oznacz moderatorów

XKenziX
#7 Wielbiciel#

Tak, bo to wielka tajemnica XD Obstawiam, że nie ma żadnej sortowni allegro one a paczki obsługuje DPD, a to jedyna taka większa sortownia w mojej okolicy więc pewnie tak jest 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@XKenziX jak najbardziej może tak być bo paczki Allegro One obsługuje trzech kurierów UPS, DPD oraz One Kurier 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

i za kilka dni również DHL

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Halfrunt DHL nie będzie obsługiwał Allegro One dołącza tylko do pakietu Allegro Delivery 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@XKenziX sortownia Allegro One w Gdańsku znajduje się przy ulicy Budowlanych. Czy jest jakiś powód, dla którego pytasz o ten adres? Możemy w czymś pomóc? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Syrena_zT  Muszę przyznać  że to odważna deklaracja,  wygląda jak zaproszenie...

Ciekaw jestem kiedy ten wątek zniknie ???

oznacz moderatorów

XKenziX
#7 Wielbiciel#

Po prostu zobaczyłem ofertę pracy dorywczej dla sortowni allegro one i chciałem się dowiedzieć gdzie dokładnie się znajduje aż tak tajne to jest? Jeśli tak to i tak jutro się dowiem, bo mam ostatecznie potwierdzić agencji czy jestem zainteresowany pracą.

oznacz moderatorów

zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Ale Cie nastraszyli, a ty po prostu roboty szukasz. To właśnie nasza polska gościnność 😄

oznacz moderatorów

XKenziX
#7 Wielbiciel#

Nawet się nie przestraszyłem, ale powoli zaczynałem się zastanawiać, co takiego może być tajnego w tym ja się po prostu jeszcze uczę i chce dorobić sobie, a to, że agencja nie wprowadziła dokładnego adresu to się zaczynałem zastanawiać, gdzie może być ta sortownia, bo trochę sam szukałem, ale nic nie znalazłem wiec może po prostu poczekam do poniedziałku, bo widzę, że dużo trolli tu jest. XD

oznacz moderatorów