Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wyświetla się komunikat przy próbie utworzenia etykiety z wysyłką inpost "Nie udało się załadować formularza wyboru paczkomatu. Odśwież stronę i spróbuj ponownie" próbowałam i z mobilnej aplikacji allegro lokalnie oraz i z laptopa nic nie dało ciągle wyświetla to samo ?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Możliwe że już widzi tamte próby.
@Bohdana999 mamy podobne zgłoszenie ale dotyczy sytuacji po stronie kupującego, rozumiem, że Ty nie możesz utworzyć etykiety dla kupującego jako sprzedająca?
Czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutu ekranu z komunikatem, o którym piszesz?
@Bohdana999 dziękuję za wiadomość i zrzut. Dodałam Twoje zgłoszenie do zadania, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, wrócę tutaj.
Dzięki, już rozwiązałam dany problem, nie wiem dlaczego ale nie chciała właśnie wyświetlić się mapa na której wybierany jest paczkomat wysyłki, po kilkunastu próbach domyśliłam się włączyć VPN i wtedy zadziałało.
@Bohdana999 cieszę się, że rozwiązałaś problem i dziękuję, że wróciłaś z informacją co trzeba było zrobić. Przekazuję Twoją wiadomość do działu technicznego 🙂