Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:124251377 Podaj numer tej przesyłki.
Mam tylko numer nadania - została nadana w sklepie . Pracownik wklepał nr wygenerowany po sprzedaży , nakleili naklejone z nr i było załatwione .
miałem kilka zamówień na one box . Oddałem pieniądze klientom i raz jeszcze kupili art ale na paczkomat InPost . Czy jest to problem że automat wygenerował też punkt nadania a nadałem w innym mieście ?
@Client:124251377 W takim razie podaj mi numer zamówienia wysłanego tą paczką.
@Client:124251377 @nat_not mam wrażenie że to paczka nadawana z Lokalnie z kodem, która powinna zostać nadana w automacie, a autor nadał w punkcie i nikt jej z niego nie odbierze 😄
"Zaznaczam że nadałem ją w losowo wybranym punkcie - a nie w tym w którym automat za mnie zaznaczył . "
sam odebralem .
temat zalatwiony. oddalem kase .klient kupil raz jeszcze.ale juz na inpost
@Client:124251377 o ile dobrze zrozumiałem to tych paczek nie nadaje się w punktach, musisz je umieszczać w zielonym automacie 😞
Na to wygląda .
Zaznaczam że nadałem ją w losowo wybranym punkcie - a nie w tym w którym automat za mnie zaznaczył .
One to sobie idzie aż dojdzie, a czasami nawet wróci bez dojścia jak akurat pełny box był. Tydzień- dwa to nic niezwykłego. Widziałam wpisy sprzedawców o odbiorach paczek z boxów raz na tydzień.
Jeśli zaś chodzi o nadania w losowym punkcie to w przypadku inpostu problem będziesz mieć tylko w jednym przypadku gdy paczkomat nadawczy i odbiorczy to ten sam paczkomat xD. Poza tym wszystko wolno. Edit, a nie jeszcze paczki z etykietą na paczkopunkt nie nadadzą się paczkomatach ale odwrotnie już można.
Jeśli zaś chodzi o ona to sytuacja jest odwrotna, nie nadasz w innym punkcie. Nie przyjmie.
w punkcie tam gdzie nadała tą ,, pani mariolka z mięsnego - wyskoczyło ups - ale może być tak że wyskoczył błąd tak jak w następnych paczkach - tylko że to już robiłem po południu . Myślę za Pani z automatu nakleiła etykietkę , a telefonik coś tam pokazał , co coś wyskoczyło i coś może było i przyjęła . Taka to robota . Wk…a mnie coś takiego . Nikt nie jest mikołajem . Wysyłasz , teraz szukaj do tego żeby być fer oddam pieniądze . Jeśli na tym polega sprzedaż i wysyłka na one box to jest tylko dla wariatow , albo dla ludzi na emeryturze którzy się nudzą
Normalne. Przecież to usługa Allegro.
co jest normalne - nadanie i brak zmiany statusu od 20 godzin po próba nadania kolejnych gdzie wyskakuje błąd po wpisaniu nr nadania . ? Nie mam czasu na latanie od budki do budki . Osobiście jest to słaby temat
to jest normalne - tak działa allegro
przy całej nagonce na szybkie wysyłki,
allegro stworzyło coś co nie jest szybkie