Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poprzednio założyłem temat: "Po raz trzeci......". A dziś po raz czwarty brak podjazdu kuriera!!! Wysyłka A00106QE22. Dziś kurier miał być do 16:50 i **piiip**! Zakończcie tą żenadę Allegro ONE!!! Co ja mam mówić swoim klientom??? Powariowaliście czy co!!!!!!!!???
,,Co ja mam mówić swoim klientom??? ,, ,że Ci się nie chciało ruszyć zadka .... w Krakowie masa automatów , a i punktów naliczyłby nie mało .
Co za bzdury..
@byapple sumienie nie pozwoliłoby mi zamawiać kuriera po 1 paczkę wiedząc ,że po drodze mam kilka punktów , gdzie moge ją zostawić , wyłącz łony problem zniknie .
Twoja sprawa. Tak się składa, że korzystałem z boxów, ale kiedy ostatnio wsadziłem paczkę W KRAKOWIE do boxa 5 sierpnia to wyjęta została przez pożal się Boże kuriera 12 sierpnia! Więc o co ci chodzi? Może mieszkasz w rejonie cudownie obsługiwanym przez to ONE. Ale masz rację właśnie za chwilę wyłączam ten badziew bo zależy mi na zadowoleniu klienta i jakości obsługi. Jak ja coś kupuję to też lubię mieć paczkę na czas...
@byapple nie , nie mieszkam w cudownym rejonie bo łono-cuda są tylko w bajkach , nauczyłem się z tym żyć .
@byapple poprosiłam o interwencję u kuriera z Twojego regionu.
Jakby co i kurier zdecydowałby się kiedyś do mnie dotrzeć to proszę go odwołać - zawiozłem paczkę do Allegro BOX'A, ale to już był mój ostatni raz (do 4 razy sztuka w moim wypadku) - wywaliłem ze swoich ofert opcję Allegro ONE - nie lubię jak moi klienci są robieni w bambuko, sam bym tak nie chciał.... Ciekawe kiedy kurier wyjmie moją paczkę z Box' a?.... Ostatnio zajęło mu to 7 dni...