anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką - zaginiona?

matteo_dm
#8 Zapaleniec#

Nadana przeze mnie przesyłka (A000XPJZN4) została odebrana przez kuriera z automatu 7 sierpnia i do dzisiaj (13 sierpnia), jej status się nie zmienił. Zaczynam martwić się o to, że zaginęła lub zawieruszyła się. Czy ktoś z obsługi Allegro One jest w stanie mi pomóc?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@matteo_dm Weryfikuję dla Ciebie tę sprawę. Jak tylko uzyskam informację, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Sama pieszo idzie.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@matteo_dm doradca skontaktuję się z Tobą. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

matteo_dm
#8 Zapaleniec#

Dobrze - będę czekał. Niestety kupujący już mi się złości i dopomina, więc mam nadzieję na sprawne rozwiązanie.

oznacz moderatorów

matteo_dm
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Przypominam się w mojej sprawie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tego bałaganu z one już nikt nie ogarnia.

oznacz moderatorów

matteo_dm
#8 Zapaleniec#

A żebyś wiedział. Nie miałem pojęcia, że ta usługa jest taki niskiej jakości. Korzystałem z niej sporadycznie i miałem szczęście bo było ok. Na wszelki wypadek już pousuwałem ją z opcji dostawy w moich ofertach.

Dzisiaj z kolei dzwonił do mnie sprzedający (u którego kupiłem inny przedmiot), i poprosił czy nie może wysłać InPostem, bo "kurier Allegro nas olewa od pewnego czasu".

Także powoli zaczynam rozumieć, że moje problemy nie są odosobniony i skąd tyle negatywnych opinii.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@matteo_dm Proszę, w sprawie tej przesyłki kontaktuj się poprzez zgłoszenie mailowe numer 44033239. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów