Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie Mogę odhaczyć kuriera one kurier. Nie mogę nadać przesyłki z powodu tego że allegro one jest poza moim zasięgiem
tutaj przykład
@belona67 Podaj mi kod pocztowy, z którego nadajesz paczki.
62-800 Kalisz
@belona67 dziękuję! Poprosiłam o wyłączenie u Ciebie metody dostawy Allegro One Kurier, otrzymasz od nas wiaodmość w tej sprawie, gdy kod zostanie wyłączony, będziesz mógł odzanczyć tę metodę w ustawieniach dostawy.
Dziękuję a kiedy to nastąpi
@belona67 niestety nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć keidy to nastąpi, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź w tej sprawie.
Witam już coś wiadomo w mojej sprawie wyłączenia wysyłek allegro one
@belona67 przepraszam, że czekałes na odpowiedź! Możliwość wyłączenia Allegro One Kuriera na Twoim koncie powinna pojawić się jutro.
Niestety jeszcze nie mogę wyłączyć tej funkcji
@belona67 otrzymałam potwierdzenie, że dzisiaj Twój kod zostanie zgłoszony do wyłączenia, nie umiem powiedzieć kiedy dokładnie to się stanie. Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
@belona67 otrzymałam potwierdzenie, że Twój kod został zgłoszony do wyłączenia, jednak możliwość odznaczenia tej metody w ustawieniach dostawy będzie dostępna dopiero w poniedziałek. Przykro mi, ale nie mogę tego przyspieszyć.
Dobrze to Poczekam
Proszę Mi powiedzieć czy już jest załatwiona moja sprawa bo nadal nie mogę odhaczyć cały czas tego allegro one a już od tygodnia nie mogę tego wyłączyć
@belona67 sprawdziłam to i powinieneś móc odznaczyć Allegro One Kurier w Twoich ustawieniach dostawy. Jeśli ten problem wciąż występuje, bardzo proszę abyś przesłał zrzut ekranu, na którym będzie to widoczne, wyjaśnię to!