anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Punkt Allego one box

ArtGiftShop
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry,

jakiś czas temu odezwał się do mnie pan w sprawie otwarcia w moim sklepie punktu odbioru, po wyrażeniu zgody Pan powiedział, że czeka na odpowiedź i kod aktywacyjny i przestał się odzywać. Na przeciwko sklepu stoi Allegro one box, ale dostaję od klientów informację, że muszą jeździć  po kilku punktach bo ten bywa zapełniony. Czy jest możliwość otwarcia punktu?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@ArtGiftShop że czeka na odpowiedź i kod aktywacyjny ???? czy poprosił Cię o telefon a potem o podanie kody który przyszedł na Twój numer ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ArtGiftShop
#7 Wielbiciel#

nie, nic nie chciał. Powiedział, że jak tylko dostanie zgodę z allegro one to się odezwie i że i kod do aktywacji partnera. Wiem, ze kiedys nie mozna bylo tak otworzyc tak punktu, tylko punkty partnerskie, wiec troche zdziwilam sie

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ArtGiftShop podeślij mi proszę adres tego punktu oraz dane kontaktowe do siebie na adres spolecznosc@allegro.pl. Przekażę je do zespołu, który odpowiada za ten obszar u nas. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ArtGiftShop otrzymałam wiadomość od Ciebie, więc bardzo dziękuję i już działam. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ArtGiftShop
#7 Wielbiciel#

Czy już coś wiadomo?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ArtGiftShop przykro mi, wciąż nie mamy odpowiedzi w tej sprawie. 
Przypomniałyśmy się już i damy znać, gdy tylko otrzymamy informacje. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ArtGiftShop Jednak już udało nam się z Moniką zdobyć dla Ciebie informacje, że jeśli chcesz otworzyć One Punkt w swoim sklepie prosimy o kontakt z naszym  Partnerem SmartPoints: https://punktodbiorupaczek.smart-points.pl/ 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@ArtGiftShop  Udostępniając swój kod aktywacyjny upoważniłaś nieznajomego do jakiegoś dostępu do twoich  ustawień, więc albo wykonał jakąś operację na twoim koncie bankowym albo założył jakies konto  na twoje dane osobowe.  Pewnie wkrótce sie dowiesz  co wykręcił ale będa kłopoty.

Wyrazy ubolewania....

oznacz moderatorów