Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj klientka chciała odebrać paczkę Allegro One Box... Otworzyła skrytkę i była ona pusta. Wróciła do domu i otworzyła mi dyskusję. Widzę, że paczka nadal nie jest odebrana... Proszę o wyjaśnienie
Nr zamówienia 284d72b0-e6fe-11ee-a3ec-c750345e73eb @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
wyjaśnienie ?.... no co Ty , oni to mają w głębokim poważaniu , ważne ,że prowizję naliczyli , a Ty się martw . Mimo to spokojnego wieczoru Ci życzę
Musisz niestety to jakoś wyjaśnić, niech zadzwoni na infolinię, może nie ta skrytka się otworzyła, otworzą jej zdalnie 616 306 997 albo 616 306 886
Sytuacja wyglada prawdopodobnie tak pracownik one skopal bo nie zdazyl umiesci paczki w skrytce a systemowo oznaczone ze paczka czeka w skrytce niech podejdzie pod paczkomat i przeprowadzi procedure jeszcze raz albo bucefał wpakowal 2 paczki w inna skrytke a ta zostawil pusta nagrania do obejrzenia co przy paczkomacie wywijal kurier
@SABINKA_2008 widzę, że w dyskusji już odpowiedziałaś kupującej, ale w tej sytuacji potrzebne nam będzie zgłoszenie od kupującej, że skrytka była pusta, więc może napisać zgłoszenie do nas tutaj lub zadzwonić na naszą infolinię po numerem telefonu: 616 306 997. Nasi konsultanci pomogą wyjaśnić tę sytuację.
@SABINKA_2008 a jak duża paczka była ? bo często tak jest jak kurier odbiera paczkę od sprzedawcy za dużą, potem nie wchodzi do skrytki 😞
Jak jest za duża, to weryfikują i naliczają dopłaty.
A z paczkami bywa różnie.
1. Odbierałem z paczkomatu InPost to co zamówiły córki, wyciągnąłem 2 paczki i wrzuciłem do auta. W domu patrzę - 1 paczka dla gościa z sąsiedniej wiochy. Dzwonię do niego (jeszcze wtedy był nr tel. na etykiecie) i przyjechał sobie do mnie odebrać. I mówił, że jego skrytka była pusta po otwarciu.
2. Mam zwrot towaru, to nie mój towar, InPost coś zawalił. 10 dni mi zajęło wyjaśnianie sytuacji (miałem kontakt do sprzedawcy z paragonu) - w międzyczasie sprzedałem ten ten towar za kwotę z paragonu, potem oddałem ją temu, kto go zwracał (bo udało mi się go znaleźć). Sprzedawca zadowolony, klient zadowolony, u mnie pozostaje jedynie coś w rodzaju "satysfakcji" za rozwikłanie zagadki.
@maxr01 napisał(a):
Jak jest za duża, to weryfikują i naliczają dopłaty.
Tak ale nie u tego przewoźnika, InPost potrafi taką zawieźć do domu klienta a One jak nie wejdzie zamyka skrytkę i wrzuca paczkę na auto i wraca do sprzedawcy a kupujący ma info że paczka do odebrania 😄