Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mamy problem z tworzeniem listów Allegro One dostawa tego samego dnia. Brak usług w BaseLinkerze.
Czy coś się dziś zmieniło?
Mamy ten sam błąd. Odpowiedź Allegro w tym temacie:
Dzień dobry,
dziękuję Państwu za wiadomość.
Obecnie ten problem jest w trakcie wyjaśniania.
@Tech-Soft @alocompl @Dreptaki_sklep @malinowyboutique Dzięki za sygnał. Rozumiem, że wyświetla się komunikat: Nie można zamówić wybranej paczki: Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem?
Trwają prace nad usunięciem problemu, kiedy dowiem się czegoś więcej, to dam Wam znać 🙂
AKTUALIZACJA 11:30
Problem został rozwiązany. Możecie już nadawać przesyłki Allegro One Kurier - dostawa dzisiaj przez Wysyłam z Allegro.
Tak, wyświetla się błąd przetwarzania.
NIestety nie został rozwiązany. Problem nadal występuje. Udało się wygenerować jedną etykietę ok. godziny 11.00, a kolejnej nie da się w żaden sposób...
Cały czas wyświetla się komunikat:
Nie można zamówić wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem
@BartnikMalinowy Jakiego zamówienia to dotyczy i jaki komunikat się pojawia?
Nie można zamówić wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem
U mnie to samo wygenerowało jedną etykietę , i dalej ten sam problem.
@BartnikMalinowy Próbujesz nadać paczkę z Warszawy do Chorzowa. Jest po godzinie granicznej dla tego kodu (Dostawa Dzisiaj do innego miasta: 10:30). Będzie mógł ją nadać dopiero w poniedziałek przed godziną graniczną.
Dla części kodów godzina graniczna, co oznacza, że nie będzie możliwości nadania dzisiaj paczek - jest już za późno dla danego kodu pocztowego.
Ok, dziękuję za informację. Ale wybrałem etykietę z późniejszym odbiorem - na poniedziałek i też wyświetla się ten sam komunikat 😉
I jeszcze pytanie, czy ta paczka liczyła do wysyłki po terminie? Skoro Klient zamówił to o 10:33, to chyba nie powinna...
Nie mogę nadać przesyłki kurierskiej Allegro One - wyskakuje "Błąd przetwarzania
Nie można zamówić wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem"
Poprzedniego dnia wszystko poszło dobrze, więc to nie problem z za długą nazwą czy nie obsługiwanym kodem. Czy rzeczywiście jakiś suport nad tym pracuje?
Też tak ciągle mam!
Udało się rozwiązać?
Niestety nie. Zgłosiłem do Allegro i otrzymałem tylko zwrotnego maila, że pracują nad rozwiązaniem.
Witam,
Mamy ten sam problem. Nie możemy nadać przesyłek.