anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Umowa podpisana z byłym administratorem

23l
#7 Wielbiciel#

20241112_153808.jpg

 proszę o kontak z zespołem Allegro.pl 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@23l poproszę o potwierdzenie, czy chodzi o kontakt w sprawie Automatu paczkowego wskazanego na zdjęciu? Czy jesteś właścicielem gruntu, na którym znajduje się ten Automat? 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

23l
#7 Wielbiciel#

Jesteśmy wlascielami gruntu jako wspólnota umowa z państwem została podpisana z byłym naszym administratorem Naszej wspólnoty na ulicy.hokejowe 2 niestety dokumetacjia Naszej wspólnoty zostały zniszczone przez administratora i nie posiadamy z państwem umowy zawarcia na poczkomat prubujiemy z państwem skontaktowac się prawie 4 miesiące. Zwracam się z prośbą o kontakt email z moim kontem na allegro 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@23l przykro mi, ale nie widzę żadnego zgłoszenia w tej sprawie. Skontaktuj się z nami przez formularz i wybierz metodę kontaktu "rozmowa telefoniczna" lub czat. Nasi doradcy przekierują Cię do odpowiedniej osoby. 

Nicol
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

23l
#7 Wielbiciel#

Prosiłem o kontak z osobą e-mailową odpowiedzalna za podpisywanie lub zawieranie umów na poczkomaty na terenie Naszej wspólnoty jeżeli państwo nie są w stanie dostosowac sie ,jako właściciel terenu wyłączymy zasilanie i ogrodzimy teren przed paczkomate i to wtedy będzie inną rozmowa .Dziekujie i poz. 23l 

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

masakra.

Jak z takiego zapytania jak powyżej wywnioskować poprawnie, o co chodzi autorowi??

oznacz moderatorów

Client:35386082
#11 Animator#

No przecież on wie o co mu chodzi. A to znaczy, że wszyscy inni też. To oczywiste. 🙃

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

tak. moja teściowa też tak mówi: trzeba to wytegować.

oznacz moderatorów

23l
#7 Wielbiciel#

To nie miejsce na rozwijanie tematu paczkomatu tu czy jesteś osobą upoważniona do kontaktu telefonicznego. Jeżeli nie to zbędne twojie.... Poz.

oznacz moderatorów