Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesteśmy wlascielami gruntu jako wspólnota umowa z państwem została podpisana z byłym naszym administratorem Naszej wspólnoty na ulicy.hokejowe 2 niestety dokumetacjia Naszej wspólnoty zostały zniszczone przez administratora i nie posiadamy z państwem umowy zawarcia na poczkomat prubujiemy z państwem skontaktowac się prawie 4 miesiące. Zwracam się z prośbą o kontakt email z moim kontem na allegro
@23l przykro mi, ale nie widzę żadnego zgłoszenia w tej sprawie. Skontaktuj się z nami przez formularz i wybierz metodę kontaktu "rozmowa telefoniczna" lub czat. Nasi doradcy przekierują Cię do odpowiedniej osoby.
Prosiłem o kontak z osobą e-mailową odpowiedzalna za podpisywanie lub zawieranie umów na poczkomaty na terenie Naszej wspólnoty jeżeli państwo nie są w stanie dostosowac sie ,jako właściciel terenu wyłączymy zasilanie i ogrodzimy teren przed paczkomate i to wtedy będzie inną rozmowa .Dziekujie i poz. 23l
masakra.
Jak z takiego zapytania jak powyżej wywnioskować poprawnie, o co chodzi autorowi??
No przecież on wie o co mu chodzi. A to znaczy, że wszyscy inni też. To oczywiste. 🙃
tak. moja teściowa też tak mówi: trzeba to wytegować.
To nie miejsce na rozwijanie tematu paczkomatu tu czy jesteś osobą upoważniona do kontaktu telefonicznego. Jeżeli nie to zbędne twojie.... Poz.