Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie
Krótkie pytanie.. Mianowicie kupiec zapłacił za przedmiot oraz za wysyłkę Allegro One Box ( bez smarta ) paczka nie została odebrana i wróciła do mnie, jak to teraz wygląda? Czy ja jako sprzedający będę obciążony kosztami zwrotnej przesyłki i oddać tylko kwotę zakupu przedmiotu , czy oddać całość kosztów i nie będzie dodatkowych kosztów po mojej stronie? Dziękuję za odpowiedzi
Powinien odstąpić od umowy zakupu, ale jak chcesz zwracasz to koszt zakupu.
Przesyłka nieodebrana przez klienta to tzw. zwrot operacyjny towaru i w przypadku metod Allegro One Box oraz Allegro One Punkt nie zostaniesz obciążony kosztem zwrotu takiej przesyłki.
Dziękuję za odpowiedź
@Mulikson1713 to nie jest decyzja , która masz podjąć Ty ,napisz wiadomość do klienta i czekaj bo bez względu na to gdzie jest paczka zakup w dalszym ciągu jest jego własnością i tylko on może zdecydować co dalej ... co do opłaty to gadają ,że zwrot jest bezpłatny , ale to zwykle wychodzi dopiero w praniu .
Cześć. Przesyłka nieodebrana przez klienta to tzw. zwrot operacyjny towaru i w przypadku metod Allegro One Box oraz Allegro One Punkt nie zostaniesz obciążony kosztem zwrotu takiej przesyłki.
Bardzo dziękuję za odpowiedź