anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana sprzedaż

PonczekGarage
#1 Nowicjusz

mam taki komuniakt po dłuzszym powrocie na allegro jak to usunąc i zacząc sprzedawać Zablokowana sprzedaż Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami. prośba o szybką pomoc

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

PonczekGarage
#1 Nowicjusz

dodam tylko ze nie mam nie opłaconych rachunków wiec nie wiem w czym tkwi problem 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie przeszłeś ponownej weryfikacji, nie kliknałeś czegoś tam przy przeniesieniu do Allegro Finanse, nie podałeś danych DAC7, miałeś jakąś dyskusję i nie odpowiedziałeś.... Takich powodów moze być sporo. Weź napisz do nich tu:

Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

Od razu mówię, że to "Matrix". Przygotuj się na odpowiedzi średnio na temat co 3 dni i nie wiadomo jak długi czas do odblokowania.

Sprawdzałeś oczywiście czy z płatnościami nie zalegasz? Wystarczyła reklamacja, Twój brak odpowiedzi, poszło z ochrony Allegro ale doliczyli Ci do rachunku i ...?

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@PonczekGarage 

Widzę, że konto zostało już odblokowane.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów