Od poniedziałku allegro włączyło przesyłki obsługiwane przez "allegro one" i już zaczynają się problemy.
W dniu dzisiejszym kurier nie przyjechał po przesyłkę z zamówienia nr 97297451-68e2-11f1-b6d0-6f99a39fc417
Ten sam problem, Kielce- kurier One nie odebral paczek zamowionych jeszcze w niedziele! Zajmijcie sie Allegro, a spawy logistyki zostawcie profesjonalistom. Wszyscy kurierzy ktorzy nas dzisiaj odwiedzili maja z was(Allegro One) ladny ubaw.
@magic-trinket Poprosiłam o weryfikację tego przypadku.
Jeśli chodzi o wykluczenie z wyników Jakości sprzedaży, proszę o ponowny kontakt, gdy zamówienie będzie oznaczone jako opóźnione.
A co z podjazdem który był robiony, czy kurier będzie miał zlecenie?
Czy mam generować nową etykietę i nowy podjazd?
@magic-trinket Dostałam informację, że sprawa będzie dalej wyjaśniana w korespondencji nr 62057714, więc proszę, dopytaj o szczegóły w odpowiedzi na otrzymaną wiadomość.
Numer zgłoszenia które Pani podaje jest mi obce.
Podczas rozmowy z konsultantem, podobno było robione zgłoszenie i miałem dostać powiadomienie na maila, ale żadnego powiadomienia nie dostałem.
Jedyną odpowiedź jaką dostałem, to po moim zgłoszeniu problemu z podjazdem "Przyjęliśmy zgłoszenie numer "62060729" ref:!00D240aE05.!500Ti0n47GT:ref"
Więc nie mogę się niczego dopytać ponieważ nie dostałem żadnej wiadomości o numerze 62057714.
Uprzedzę w mojej skrzynce nie mam katalogów spam itp.
Ok.
Dziękuję właśnie przyszła wiadomość z numerem jaki Pani podała 62057714
Dzień dobry.
Przesyłka o numerze AD0NW27L5B87NDCVZ została nadana terminowo w dniu 05.07.2026. Do tej pory status przesyłki pozostaje „Oczekuje na nadanie”.
Obecnie wyjaśniamy z przewoźnikiem przyczynę opóźnienia. Klient oczekuje na przesyłkę, dlatego prosimy również o sprawdzenie tej sytuacji z Państwa strony.
O wyniku wyjaśnień poinformujemy klienta niezwłocznie.
Dziękujemy i pozdrawiamy, DTMarket24
Jeśli wyjaśniacie to z przewoźnikiem to nie ma konieczności sprawdzać tego po naszej stronie, bo my również będziemy podejmować tą samą drogę kontaktu.
Wydaj przesyłkę One kurierowi Orlen Paczka, oni odbierają takie paczki.