anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier allegro one nie odebrał przesyłkę.

MAMY ROZWIĄZANIE!
magic-trinket
#9 Pomysłodawca

Od poniedziałku allegro włączyło przesyłki obsługiwane przez "allegro one" i już zaczynają się problemy.

W dniu dzisiejszym kurier nie przyjechał po przesyłkę z zamówienia nr 97297451-68e2-11f1-b6d0-6f99a39fc417

nr przesyłki A004T3ZB36  
nr podjazdu 29789386

Kontaktowałem się telefonicznie z konsultantem allegro one. Konsultant powiadomił mnie, że mają problemy logistyczne i kurier który kilka dni obsługiwał mój rejon, został przeniesiony. A obecni są dwie nowe dziewczyny z którymi nie ma kontaktu.
Proszę o odbiór przesyłki w dniu jutrzejszym.

Podjazd na tą przesyłkę zrobiony był 2026-06-15 21:02:44. 
Czy wasz system będzie miał ten podjazd, czy zrobicie nowy.

Proszę również o niewliczanie w statystyki powyższej przesyłki. Nie jest moją winą to, że kurier nie odebrał przesyłki w terminie.
Pozdrawiam @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Auto_Czesci_Kce
#8 Zapaleniec

Ten sam problem, Kielce- kurier One nie odebral paczek zamowionych jeszcze w niedziele!  Zajmijcie sie Allegro, a spawy logistyki zostawcie profesjonalistom. Wszyscy kurierzy ktorzy nas dzisiaj odwiedzili maja z was(Allegro One)  ladny ubaw.  

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@magic-trinket Poprosiłam o weryfikację tego przypadku. 

Jeśli chodzi o wykluczenie z wyników Jakości sprzedaży, proszę o ponowny kontakt, gdy zamówienie będzie oznaczone jako opóźnione.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
magic-trinket
#9 Pomysłodawca

A co z podjazdem który był robiony, czy kurier będzie miał zlecenie?
Czy mam generować nową etykietę i nowy podjazd?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@magic-trinket Dostałam informację, że sprawa będzie dalej wyjaśniana w korespondencji nr 62057714, więc proszę, dopytaj o szczegóły w odpowiedzi na otrzymaną wiadomość.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
magic-trinket
#9 Pomysłodawca

Numer zgłoszenia które Pani podaje jest mi obce.
Podczas rozmowy z konsultantem, podobno było robione zgłoszenie i miałem dostać powiadomienie na maila, ale żadnego powiadomienia nie dostałem.

Jedyną odpowiedź jaką dostałem, to po moim zgłoszeniu problemu z podjazdem "Przyjęliśmy zgłoszenie numer "62060729" ref:!00D240aE05.!500Ti0n47GT:ref"
Więc nie mogę się niczego dopytać ponieważ nie dostałem żadnej wiadomości o numerze 62057714.
Uprzedzę w mojej skrzynce nie mam katalogów spam itp. 

oznacz moderatorów
magic-trinket
#9 Pomysłodawca

Ok.
Dziękuję właśnie przyszła wiadomość z numerem jaki Pani podała 62057714

oznacz moderatorów
DTMarket24
#8 Zapaleniec

Dzień dobry.
Przesyłka o numerze AD0NW27L5B87NDCVZ została nadana terminowo w dniu 05.07.2026. Do tej pory status przesyłki pozostaje „Oczekuje na nadanie”.
Obecnie wyjaśniamy z przewoźnikiem przyczynę opóźnienia. Klient oczekuje na przesyłkę, dlatego prosimy również o sprawdzenie tej sytuacji z Państwa strony.
O wyniku wyjaśnień poinformujemy klienta niezwłocznie.
Dziękujemy i pozdrawiamy, DTMarket24

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DTMarket24 

Jeśli wyjaśniacie to z przewoźnikiem to nie ma konieczności sprawdzać tego po naszej stronie, bo my również będziemy podejmować tą samą drogę kontaktu. 

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
minia811
#8 Zapaleniec

Wydaj przesyłkę One kurierowi Orlen Paczka, oni odbierają takie paczki. 

oznacz moderatorów