anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany w warunkach współpracy Bonito z Allegro One

LYNX11
#7 Wielbiciel#

Dziś rano BONITO ( Kraków ) odmówiło mi przyjęcia przesyłek ALLEGRO ONE. 

Pracownik BONITO przekazał informację że zarząd rozwiązał umowę dot. przesyłek ALLEGRO ONE .

Powodem były niekończące się problemy z systemem jak też z kurierami ALLEGRO . 

System obsługi ma być definitywnie wyłączony 1 sierpnia 2024 - na ten moment można tylko odbierać paczki .

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

☹️

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

No to już jakiś "postęp" i niektórzy już mają dość obsługi kogoś kto tylko psuje im wizerunek.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Zapytam dzisiaj w E-paka jakie mają plany dotyczące łonów , bo z odbiorami coraz gorzej u nich , nie mam już gdzie skutecznie nadawać , odbiór kurierski praktycznie nie istnieje , z automatów odbierają jak chcą , a ostatnio i E-paka szwankuje .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria piszesz pewnie o Allegro One ? bo u mnie DPD i UPS w miarę śmiga 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 nie , nie jestem w zasięgu , nie ma reguły , jak DPD odbierze to UPS kisi i na zmianę .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Normalnie opinia o BONITO + 1000%, jeszcze paru takich i problem sam się rozwiążę...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @LYNX11. Zmieniamy warunki współpracy z Bonito - nie oznacza to, że definitywnie rozwiązujemy naszą umowę. Takie stwierdzenie wprowadza w błąd. Tylko niektóre punkty zostają wyłączone z obsługi przez Allegro One. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

accadia
#13 Ambasador#

Jak jakies stwierdzenie wprowadza w blad odnosnie Allegro One, to potraficie sie pieknie wybielac, ale jak przewidywany czas dostawy wprowadza w blad kupujacych - to juz nikogo chetnego od Was nie ma

oznacz moderatorów

LYNX11
#7 Wielbiciel#

Proszę zatem o szczegóły , pani post jest zdawkowy .

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@LYNX11, szczegóły współpracy są znane stronom umowy. W związku z wewnętrznymi procedurami szczegółowe informacje nie są udostępniane. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów