anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zobacz, jak zachęcamy kupujących do korzystania z metod Allegro One, które udostępniasz!

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

Allegro_One_0-1686768656207.png

Zobacz, co robimy, aby zachęcić klientów do korzystania z metod dostawy, które udostępniasz w swoich ofertach. Dzięki temu kupujący coraz częściej wybierają dostawy Allegro One.

Mieszkańcy Lublina i Łodzi mogą poznać lepiej Allegro One w ramach naszej najnowszej kampanii – Oszczędź sobie:

• z plakatów w komunikacji miejskiej
  • z billboardów w ponad 100 lokalizacjach
  • z radia i innych mediów
  • z mediów społecznościowych.

Dodatkowo przygotowaliśmy dla kupujących specjalną promocję. Jeśli kupujący, którzy: 

• jeszcze nigdy nie zamówili przesyłek do naszych automatów paczkowych Allegro One Box lub 
  • nie zrobili tego od dłuższego czasu 

zamówią przesyłkę z dostawą do Allegro One Box, mogą zyskać dodatkowe Monety.

Ty udostępniasz w swoich ofertach metody dostawy Allegro One – my dbamy o to, żeby klienci chętniej z nich korzystali!  

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

mdrogeria
#21 Demiurg#

@byapple słuchaj pajacu , grzecznie i po koleżeńsku wskazuję Ci czym powinieneś się zająć i to niezwłocznie ,a co zrobisz twoja sprawa / celowo małe,, t ,,/

Masz w Krakowie aż 6 punktów ,, Furgonetki ,, .....polecam i kończę tą bezsensowną przepychanę .

oznacz moderatorów

bigcomp
#9 Pomysłodawca#

Nie wiem jak w Krakowie ale w Katowicach czy to paczkomat, czy punkt (np.Furgonetki) też potrafią długo nie odebrać przesyłki - rekord niedawny: 6 dni - zgłaszane w każdy kolejny dzień do allegro - bez efektu ...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@bigcomp w mojej Furgonetce zbierają wszystko poza Pocztą  , trzeba nadać do 13:00 , szukałem usilnie wyjścia bo rozkopali miasto i do E-paki ,gdzie wcześniej nadawałem godzina w korku , wyczaiłem na obrzeżach punkcik , Gościu ma punkt wysyłkowy i przy okazji Furgonetkę , działa wszystko idealnie i mam po drodze ,a korki mam ....hmmm .

oznacz moderatorów

anielica1
#8 Zapaleniec#

Ty, MDROGERIA, dlaczego czepiasz się kolegi. ma problem to pisze? Nadajesz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał..... i grzecznie proszę mi tutaj - to forum publiczne, nerwy na wodzy - narazie to ty wychodzisz tutaj na pajaca... A Ty BYAPPLE, weź się ogarnij (bo widać, żeś młody starzem) i po prostu zrezygnuj z ALLEGRO ONE KURIER w swoim profilu - wybierz sobie tylko te opcje, które chcesz... na SMARCIE się życie nie kończy 🙂   

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@anielica1 tak , Masz rację , puściły mi nieco nerwy po ostatnim wpisie autora wątku  , jest to świeży sprzedawca , zwracając mu uwagę na to co powinien zrobić żeby uniknąć perturbacji ....echhh... 

Tak nawiasem , patrząc na jego asortyment inaczej bym to poukładał  ,ale to jego sprawa .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@byapple no tak tylko to obsługuje trzech kurierów, u mnie działają tylko DPD i UPS i to działa ok, gorzej jak jesteś w rejonie One Kurier i ona ma odebrać paczkę tu się zaczynają schody 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 Kurierki łona też biorą , już profilaktycznie się zapytałem , kurier one musi zabrać tylko opcję ,,same day ,, , zwykłą mozesz nadać w automacie lub w punkcie .

oznacz moderatorów