Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy ktoś ma podobny problem z Allegro Pay ?
Nic nie pomaga cały czas albo pisze coś poszło nie tak albo w ogóle nie ma opcji Allegro PayU
Problem występuje zarówno w aplikacji jak i na komputerze w przeglądarce. ponowna instalacja bez efektów, problem po waszej stronie.
Mi też nie działa allegro pay. Brak możliwości weryfikacji sms
Na początku nie działalo i pojawiał się komunikat " Coś poszło nie tak". A teraz po wybraniu Allegro Pay automatycznie przekierowują do płatności blik, kartą lub przelewem.
Nie działa, ani aplikacja, ani przez komputer
Tak, jest jakis problem z allegro pay. Brak możliwości zakupu w aplikacji czy na komputerze. Ciekawe czy spłaty działają 😅
Mam ten sam problem....nie mogę zapłacić allegro pay i wyskakuje komunikat coś poszło nie tak 🙂↕️
Czy to problem z allegro strony?
Prosimy o informację
Ciekawe co się dzieje i czy długo potrwa problem ani nowa instalacja ani aktualizacja nic nie pomaga
Obecnie występują chwilowe problemy z opłacaniem zakupów na Allegro usługą Allegro Pay. Pracujemy nad przywróceniem tej metody. Bardzo przepraszam Was za utrudnienia.
Mi mieli płatność w toku 😅
Identyczny problem, zniknęła opcja płatności Allegro PAY
Czy wszyscy dzisiaj mają problem z allegro pay . Chciałam zapłacić kartą allegro pay online i mi odrzuca a na aplikacji nawet mi jej nie pokazuje
Podczas zakupów? Za pośrednictwem Allegro Pay, ukazał się komunikat coś poszło nie tak. Po wyczyszczeniu danych zgodnie z instrukcją
Ta opcja jest niedostępna
To są środki 232 pln, czy ich nie ma, bo na głównej 163 zł, a na allegro pay 232 i nie można dokonać zakupu
Dziej dobry,dzisiaj chciałam zamówić dzieciom obuwie kalosze.
Nie mam możliwości zapłacecia potem allegro Pay
Wczoraj nie było z tym problemu.
I widzę też że w każdym sklepie jak coś chce kupić jest to samo.
Mam tak samo
Już działa. Dokonałem zakupu bez problemu.