Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Dzisiaj, chcąc spłacić Allegro Pay zauważyłem brak opcji spłaty kartą kredytową. Miesiąc temu nie było tego problemu. Czy to są znowu jakieś ukryte testy (jak jakiś czas temu)? Mam tylko blik, Visa Mobile i przelew.
@maluchh2001 Ile dni zostało do spłaty?
U mnie to samo. 16h do spłaty i nie ma możliwości spłaty karta. O co chodzi?
Spłatę mam do 10/10/2025
Ja za to nie mam opcji zakupu allegro pay , sprawdzilam czy moge spłacić i jedna rzecz spaliłam bo miałam 10 dni do końca ale kupic sie nie da i wyskakuje wiadomość cos poszło nie tak
Również nie umiem zapłacić allegro pay , wyskakuje ze cos poszlo nie tak
u mnie to samo, mam kilka płatności na 10.10 i brak możliwości zapłaty kartą płatniczą
Jakaś awaria. Nie ma jak odczytać danych karty Allegro Pay.
Mam ten sam problem. Dostępne są tylko blik, Visa Mobile i przelew. Zniknęła możliwość spłaty karta kredytowa i google pay.
@maluchh2001 Weryfikuję sprawę.
Ten sam problem, ani nie ma możliwość zapłaty poprzez allegro pay oraz zniknęła opcja spłaty kartą
@N_Nitka28 dziękuję i czekam na jakieś info 🙂
Czemu zniknęła możliwość opłaty kartą? Jest tylko BLIK, VISA Mobile i Przelew.
U mnie to samo - brak możliwości spłaty kartą, a wykorzystywałem tą metodę od dawna i oczekuje natychmiastowego przywrócenia tej funkcji. Ot tak sobie wyłączyli funkcję, czy to jest poważna firma?
@maluchh2001 Termin spłaty Allegro Pay ma wpływ na możliwość spłaty kartą płatniczą. Jeśli pozostało mniej niż 3 dni do spłaty albo jesteś w procesie windykacyjnym, nie będziesz miał możliwości dokonania płatności kartą, Google Pay albo Apple Pay.
@N_Nitka28 Faktycznie, mam jedną płatność, która jest do 9/10/2025 i jak ją odznaczyłem pojawiła się możliwość spłaty kartą kredytową. Człowiek całe życie się uczy. Dziękuję za pomoc i spokojnego dnia 🙂
Od kiedy? Zawsze spłacam Allegro Pay kartą kredytową lub Google Play i nie raz jest to spłata w dniu wymagalności płatności. Przed chwilą usterka widocznie została naprawiona, ponieważ znów pojawiła się możliwość spłaty kartą kredytową i przez Google Pay. Spłaciłem kilka zakupów używając Google Play, w tym jeden zakup z płatnością do 8 października.
@ragnar84 No to w takim razie zostałem wprowadzony w błąd... No cóż powtórzę, że człowiek całe życie się uczy... dotyczy to również zaufania...
Nie prawda! Pierwszy raz coś takiego się zdarzyło ale widzę, że problem już rozwiązano. Nadal natomiast nie działa płatność poprzez allegro pay.