anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:82738198
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, pisze z tego powodu że nie moge aktywować alegro pay, bo ja nie jestem obywatelem Polski, w formie trzeba wpisać numer dowodu, a ja mam paszport i kartę pobytu, niema żadnej możliwości że by to jakoś załatwić?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:82738198 Cześć. Przykro mi, ale w tym momencie Allegro Pay możesz aktywować tylko jeśli posiadasz obywatelstwo polskie oraz ważny dowód osobisty. 

oznacz moderatorów
Client:98054243
#1 Nowicjusz#

pomocy, mam ten sam problem. ponadto podpisałem płatność za smartfon. Bank dał mi zielone światło i co mam teraz zrobić? nie kupujesz telefonu? Posiadam również kartę pobytu i paszport międzynarodowy.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:98054243 Sprawdziłam, że w Twoim przypadku nie chodzi o Allegro Pay, tylko o zakup na raty. To dwie różne metody płatności. W przypadku rat wystarczy PESEL i karta pobytu.

Widzę, że w tej chwili złożony wniosek o kredyt jest w trakcie weryfikacji. Do zakupu dojdzie, kiedy bank przekaże nam informację o przyznaniu pożyczki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:50564434
#1 Nowicjusz#

Hi, I also have the same problem, but I already use Allegro Pay since last year.

Only now has the documentation requirement appeared.

So what happens to my open contract now? Should I continue my existing payments? Will I no longer be able to make new purchases?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:50564434 Hello. Please write to us directly here: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 🙂 

oznacz moderatorów
Client:50564434
#1 Nowicjusz#

dziekuje

oznacz moderatorów
Client:100498693
#1 Nowicjusz#

Mam tą samą problem. Co mogę zrobić?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:100498693 Cześć. Żeby aktywować Allegro Pay musisz mieć ważny dowód osobisty i posiadać obywatelstwo polskie. Jeśli nie spełniasz tych warunków, to nie skorzystasz z Allegro Pay. 

oznacz moderatorów