Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem. Z dnia na dzień status Allegro Pay Business stało się nieaktywne. Zgłosiłem problem i w odpowiedzi dostałem informacje, że zalecają założyć nowe konto, i zweryfikować je przelewem. Wszystko niby ok, ale przecież nie mogę założyć konta na taki sam numer nip czy email. Dziś jeszcze raz prosiłem o kontakt w tej sprawie ale nikt się nie odezwał. Komunikat jaki mi się wyświetla : "To konto nie zostało przez Ciebie uprawnione do dokonywania zakupów z Allegro Pay Business". Proszę o pomoc, gdyż nawet nie mogę nic opłacić co brałem z terminem spłąty. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RADMATGD Kontynuuj proszę zgłoszenie numer 35891303. Tam doradca wyspecjalizowany w tematyce Allegro Pay udzieli Ci szczegółowych informacji.
Dziękuję za odpowiedź. Dobrze będę próbował. Tylko miałem nadzieję, że może jest jakiś inny sposób niż zakładanie nowego konta. Po pierwsze nie mogę, bo jak wspomniałem nip i email ten sam nie może być użyty na nowym. a po drugie to mam od 10 lat i szkoda. Pozdrawiam
@RADMATGD Z adresem mailowym to się zgadza, natomiast możesz mieć kilka kont na jednym NIPie. 🙂