Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wszystkim.
Pytanie jak w temacie. Podczas zakupów, kiedy przychodzi moment na zapłatę, mam ustawione domyślnie allegro pay. Już zdążyło mi się kupić coś na raty, choć wcale nie chcialem, bo za szybko kliknąłem. Potem trzeba to odkrecac. Czy mogę to jakoś zmienić? Nie chcę mieć ustawionego allegro pay jako domyślny wybór.
Pomocy 🙂
@Cochice1 niestety nie możesz zmienić. Dopiero podczas finalizacji możesz zmienić metodę płatności na inną niż allegro Pay.
Trochę średnio 😐 Do ziekuje za szybką odpowiedź 👍
@Cochice1 Nie zmienisz tego na stałe, dopóki masz aktywne Allegro Pay. Musiałbyś wypowiedzieć umowę.
Każdorazowo przy zakupie musisz zmieniać metodę płatności.
To taki urok, sugestia do zakupu przez Pay. 😂
Witam, a można zmienić gdzieś te przychodzenie wiadomości e-mail o proponowanych rat? Przykładowo, gdy w koszyku mam kilka produktów i zmieniam w nich metody dostawy za każdym razem odświeża się "metoda płatności" i np przy 4 produktach w koszyku mam 5 e-maili (4 bo zmieniałem dostawy i 1 początkowy) .
Dziękuje za odpowiedzi
@dawid3002, jeśli chodzi o Allegro Pay, przy każdorazowym wyborze tej metody płatności, jesteśmy prawnie zobowiązani, aby poinformować kupującego mejlowo o proponowanych opcjach spłaty.