Witam. Wczoraj aktywowałem Allegro Pay. Zakupiłem produkt za około 47 zł płacąc blikiem przez allegro pay I nie otrzymałem kuponu na 100 zł.
@Client:44303940 Konsultuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@Client:44303940 Dodałam kupon na Twoim koncie.
Jest, wielkie dzięki!
Witam aktywowałem allegro pay mialo być 100 zł a nie otrzymałem
Cześć, @Client:142603785. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z informacjami.
@Client:142603785, przed chwilą kupon został przyznany.
Witam 5 lutego pisałam w sprawie kuponu 100 zł z allegro Pay. Spełniłam wszystkie warunki aby go otrzymać i nie otrzymałam. Dostałam od państwa odpowiedź aby zaczekać kilka dni, i nadal nie mam kuponu. Proszę o weryfikację
Cześć, @Client:48593672. Już to sprawdzam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:48593672, kupon został już przypisany do Twojego konta.
Witam wczoraj aktywowałem allegro pay z linku polecającego, kupon 50 zł został dodany od razu ale informacja na stronie sugerowała że dostanę również kupon 100 zł za aktywację jednak jego nie dostałem do dziś. Widzę że inne osoby też się spotkały z tym problemem i im ten kupon przyznano. Czy muszę coś jeszcze zrobić żeby przyznano go i mi? Zrobiłem już zakup z allegro pay na kwotę 79 zł używając kuponu na 50 zł
Cześć @Client:142654412! Poprosiłam o weryfikację. Wrócę z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź (będzie to jutro).
Dzień dobry.
Tak się składa, że założyłam allegro pay i powinnam zgarnąć zniżkę 100 zł, lecz niestety owej zniżki nie otrzymałam.
Proszę o sprawdzenie.
Z góry dziękuje.
Dzień dobry @Client:101868523! Konsultuję to, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź (najprawdopodobniej stanie się to dopiero jutro).
@Client:101868523 kupon jest już na Twoim koncie 🙂 Miłego dnia!
Dień dobry,
Brak kuponu 100 zł a aktywację allegro pay. Proszę o weryfikację.
Przyznałem kupon do Twojego konta, możesz już go wykorzystać.
Kupon jest ważny 14 dni.