anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay kupon 100 zł

MAMY ROZWIĄZANIE!
Kumulele
#8 Zapaleniec

Witam. Wczoraj aktywowałem Allegro Pay. Zakupiłem produkt za około 47 zł płacąc blikiem przez allegro pay I nie otrzymałem kuponu na 100 zł. 

oznacz moderatorów
55 ODPOWIEDZI 55
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kumulele 

Czy sprawdzałeś w tej zakładce, czy pojawił się Tobie kupon?

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Kumulele
#8 Zapaleniec

Tak, sprawdziłem. Nie ma żadnych kuponów.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kumulele 

Wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kumulele 

Przyznałem Tobie kupon. Jest on już widoczny na Twoim koncie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Kumulele
#8 Zapaleniec

Dzięki za pomoc.

oznacz moderatorów
RAFKO1
#7 Wielbiciel

Dzień Dobry. Zgłaszam się z podobną sprawą i proszę o aktywowanie kuponu. Warunki spełnione 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@RAFKO1 poprosiłam już zespół o sprawdzenie Twojego konta, więc jak otrzymam wieści, wrócimy tutaj do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
RAFKO1
#7 Wielbiciel

Nadal brak kuponu. Minęło 2 dni robocze od aktywacji allegro pay i zakopów za więcej niż 30zl za pomocą tegoż. 

oznacz moderatorów
RAFKO1
#7 Wielbiciel

Po przeczytaniu innych komentarzy nasuwa się niestety smutny wniosek:

promocja z kuponami za aktywację Allegro Pay wygląda na fikcję w praktyce.

Warunki spełnione, minęły ponad 2 dni, a kuponu brak.

Z komentarzy innych wynika, że kupony dostają głównie osoby, które się upominają, składają reklamacje i wiedzą, gdzie pisać — zamiast być przyznawane automatycznie, jak wynika z regulaminu.

Jeśli promocja działa tylko po interwencji użytkownika, to trudno mówić o rzetelnej akcji promocyjnej, a raczej o wprowadzaniu w błąd co do warunków jej realizacji.

Jeżeli sprawa nie zostanie wyjaśniona i kupon nie zostanie przyznany zgodnie z regulaminem, rozważę zgłoszenie tej praktyki do UOKiK jako potencjalnie naruszającej zbiorowe interesy konsumentów.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@RAFKO1 

Następnym razem zanim zaczniesz nas straszyć czy dojdziesz do takich wniosków to proszę o cierpliwość. Ola dała Tobie znać, że konsultuję sprawę.

Przyznałem Tobie kupon, znajdziesz go na swoim koncie. Jest on ważny 14 dni.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
RAFKO1
#7 Wielbiciel

Dziękuję za informację i przyznanie kuponu.

Potwierdza to jednak moje wcześniejsze obserwacje – kupon został przyznany dopiero po interwencji i „konsultowaniu sprawy”, a nie automatycznie po spełnieniu warunków promocji.

Chcę też jasno zaznaczyć, że nikogo nie straszę – wskazanie możliwości zgłoszenia sprawy do UOKiK to normalne prawo konsumenta w sytuacji, gdy promocja nie jest realizowana zgodnie z regulaminem.

Z komentarzy innych użytkowników wynika, że nie jest to odosobniony przypadek, co rodzi pytanie, dlaczego promocja nie działa w sposób jednolity i zgodny z regulaminem, skoro warunki zostały spełnione.

Cierpliwość jest oczywiście wskazana, jednak w przypadku promocji masowej użytkownicy mają prawo oczekiwać automatycznej i terminowej realizacji, bez konieczności eskalacji czy upominania się o swoje.

oznacz moderatorów
Kumulele
#8 Zapaleniec

Proszę moderatora o zamknięcie tego wątku. Moja sprawa została rozwiązana i nie chcę dostawać maili za każdym razem kiedy ktoś ma taki sam problem. Innych proszę o rozpoczęcie własnego tematu.

oznacz moderatorów
Client:48593672
#7 Wielbiciel
  • Witam, dziś aktywowałam usługę allegro Pay po czym dokonałam zakup za ok 47zł za pomocą tej usługi, kiedy otrzymam kupon 100zł?
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:48593672 w przeciągu kilku dni, jeśli nie pojawi się automatycznie, napisz tu proszę do nas ponownie. Wówczas będziemy działać. 

Ola
oznacz moderatorów
loritbg
#7 Wielbiciel

ja też składałam wniosek o kupon miał być od razu i nie ma jeszcze na koncie 

oznacz moderatorów
BartlomiejBury11
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, proszę o weryfikację przyznania mojego kuponu za aktywację allegro pay. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @loritbg @BartlomiejBury11. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Was z odpowiedzią.

Marysia
oznacz moderatorów
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@loritbg@BartlomiejBury11 kupony zostały już przypisane do Waszych kont.  

Marysia
oznacz moderatorów
Client:142691992
#7 Wielbiciel

Dzień dobry 

Dzisiaj zarejestrowałem konto i nie otrzymałem kuponu zniżkowego 100 zł. Bardzo proszę o weryfikację.

oznacz moderatorów