Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam smarta (Student) z opcja Allegro Pay, z którego od razu zrezygnowałam.
Nie jestem już studentką, a przeczytałam ze kupno i rezygnacja to jedyny sposób żeby zmienić na normalnego smarta.
Jak teraz wyglada sprawa z Allegro Pay, ma to sobie wisieć, mam to spłacić żeby później dostać zwrot środków?
@Client:73681241 Opłaciłaś w Allegro Pay tylko usługę Allegro Smart! Student? Nie opłacałaś i nie chcesz opłacać żadnych zakupów przez Allegro Pay?
Skorzystałam z Allegro Pay, by niepotrzebnie nie ściągało mi środków w konta kiedy i tak będę musiała czekać na ich zwrot ze względu na rezygnacje. Chyba, że Allegro Pay tak nie działa ze przy zwrocie anulują „pożyczkę”. Tego nie sprawdziłam…
Tak przy zwrocie umowa jest anulowana.
Jeśli zwrócisz lub anulujesz cały zakup, środki zwrócone przez sprzedającego bezpośrednio do Allegro Pay zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze. Zakup zostanie spłacony, a umowa zawarta z Allegro Pay – zamknięta.
Na zwrot środków przez sprzedającego czekamy:
Jeśli nie otrzymamy zwrotu od sprzedającego w tym czasie, masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie.
Dowiedz się więcej o zwrotach w Allegro Pay.
Zeby zmienić Smarta trzeba aktywować Allegro Pay? kto Ci tak doradził? z Allegro Pay możesz zrezygnować: https://allegro.pl/regulaminy/wzor-formularza-odstapienia-od-umowy-1nYlMd4AeiE