Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
co zrobić i gdzie zgłosić daną sytuację; Dokonałam zakupu z Allegro Pay, towar jednak okazał się Niezgodny z oczekiwaniem więc go odesłałam. Sprzedawca zaakceptował zwrot towaru, ale na Allegro Pay nadal widnieje, że muszę zapłacić za towar który zwróciłam. Czy powinnam to zgłosić w jakiś sposób czy po prostu trzeba czekać.. pozdrawiam
@madziulek9161 To Ty odpowiadasz za dotrzymanie terminu płatności Allegro Pay, a nie sprzedawca. Jeśli termin się zbliża, a sprzedawca jeszcze nie zlecił zwrotu środków, to Ty powinnaś opłacić należność. Następnie, gdy sprzedawca zleci zwrot środków, na Twoim koncie Allegro Pay pojawi się nadpłata, którą będziesz mogła wypłacić.
A może mi Pani podpowiedzieć w którym miejscu pojawi się nadpłata środków by można było ją wypłacić? Od sprzedawcy uzyskałam informację, że zlecili zwrot środków, wiec może to ja zwyczajnie nie umiem się odnaleźć z tym? 🙂
@madziulek9161 Widzę, że zwrot rzeczywiście został już sfinalizowany, dlatego nie powinny widnieć zaległości w panelu Allegro Pay. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz.
Natomiast nadpłatę znajdziesz w szczegółach umowy. Na samym dole strony znajdziesz historię spłat i informację o powstałej nadpłacie.