Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę sprawdzić środków oraz nie mogę nic kupować z allegro Pay nie mogę wejść wogole w allegro Pay.jaka jest przyczyną i co trzeba zrobić
@diabelek1234 Wiemy o tym problemie i pracujemy nad usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za utrudnienie.
Może skoro to już trwa od wczoraj, to oprócz zdawkowego:
"Wiemy o tym problemie i pracujemy nad usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za utrudnienie."
Ktoś z Was
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
poradzi jak należy postąpić ze spłatami, których termin minął wczoraj lub ktorych termin właśnie mija?
Dalej nie działa..brak możliwości zakupu przez Allegro pay
J.W
Bo za dużo osób korzysta z allegro pay a później robi zwroty 🙂
Mam już info z FB, że przed chwilą coś się wykrzaczyło i pracują nad tym....
Kilka razy dziennie jest jakaś awaria lub coś nie działa na allegro. Trzeba czekać.
Niestety ciągle nie mogą uporać się z błędami...
Dziś będzie działało bo mam do dziś spłatę
witam
Mam pytanie dlaczego podczas klikania w Allegro Pay żeby spłacić resztę zakupów pojawia się błąd:
Spróbuj ponownie później
Jak temu zaradzic??
Jest awaria allegro pay. Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem.
Rozumiem a wiadomo może jak długo to potrwa zanim wszystko wróci do normy?
Problem znowu występuje. Nie da się wejść w zakładkę Allegro Pay
,,Błąd w trakcie pobierania listy najbliższych spłat"
Od wczoraj przy produktach, za które można płacić allegro pay nie wyskakuje mi ta opcja płatności. Czym to jest spowodowane? Środki sa na koncie.
Witam ! Czy tylko mi nie dziala Allegro Pay ? Czy to jakis problem Allegro? Dziekuje pozdrawiam
Nasz zespół cały czas pracuje nad rozwiązaniem tej sytuacji, ale do czasu naprawienia błędu możecie uregulować spłatę przelewem tradycyjnym. Po jego zaksięgowaniu, zaktualizujemy harmonogram w dniu rozliczenia płatności, czyli 11 kwietnia. Numer rachunku do spłaty znajdziecie w harmonogramie spłaty, który jest załącznikiem do umowy (ostatnia strona).
Kupic tez nie można..
Czy Wam też dziś nie działa allegro Pay???? nie mogę spłacić zakupów ani nic kupić