Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry, mam problem z płatnością poprzez allegro pay. wczesniej zakupiłam kilka rzeczy poprzez ta płatność, raty sa uregulowane, a obecnie, mimo ze sprzedający udostępnia taka opcje, nie wyswietla mi sie ona podczas próby zapłaty za przedmiot. próbowałam na innych aukcjach i jest ten sam problem. jak mozna go rozwiazac?
@sycyl1 Cześć. Na początek proszę Cię o wyczyszczenie danych przeglądarki (plików Cookies). Jeśli wciąż nie będziesz widziała możliwości opłacenia zakupów z Allegro Pay, to prześlij mi proszę zrzut ekranu i zgłoszę to do działu technicznego.
cześć, probuje z dwóch różnych komputerów i z aplikacji mobilnej i nic nie działa, wiec watpie ze to wina cookies..
@sycyl1 Rozumiem, w takim razie poproszę Cię o zrzuty ekranu i numery ofert
11013478766 oraz 10956034927
@sycyl1 Po prostu Allegro Pay zablokowało Ci zakupy tą metodą. Mogą to zrobić na podstawie regulaminu.
jak mozna odblokować te opcje? nie rozumiem dlaczego została zablokowana, skoro wszystkie platnosci sa uregulowane..
@sycyl1 Wracam z odpowiedzią. Na Twoim koncie jest blokada sprzedaży za zaległości na saldzie Allegro. Po opłaceniu rachunków tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro będziesz mogła zrobić zakupy z Allegro Pay.