Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
23 listopada dokonałem zakupu z użyciem Allegro PAY. Po kilku dniach zrezygnowałem z zakupu (buty okazały się zbyt duże) i dokonałem zwrotu poprzez Allegro SMART. Sprzedawca zwrócił całą kwotę i myślałem że to wszystko.
Niestety okazało się że umowa z Allegro PAY jest na wyższą kwotę niż wynika z sumy wartości zakupionych przedmiotów. Co ciekawe dostałem dwa maile z umową (sprawdziłem to dopiero później) w odstępie dwóch minut na różne kwoty za zakup tych samych produktów.
39 PLN to nie jest majątek, ale dla zasady nie mam ochoty płacić za coś z czego nie skorzystałem a dodatkowo cała sprawa podważyła moje zaufanie do Allegro. Do tej pory nie sprawdzałem dokładnie wszystkich rozliczeń tylko płaciłem ile było pokazane na stronie.
Czy ktoś z Was miał podobny problem? Czy jest jakiś sposób w jaki mogę skontaktować się z obsługą Allegro w celu wyjaśnienia sprawy?
Pozdrawiam,
Łukasz
@konto zamknięte kupiłeś usługę smart za 39zl razem z butami
Racja! Bardzo dziękuję za podpowiedź. Rzeczywiście mam FV z tego dnia za zakup Allegro SMART, nawet nie zwróciłem na to uwagi. Szkoda że nie ma tego wyszczególnionego na stronie PAY.
Tak jak napisał @Client:44052296 zakup zapewne był z opłaceniem Smarta: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/platnosc-za-allegro-smart/ile-kosztuje-usluga-allegro-smart-...
To rzeczywiście SMART. Gdybym znalazł gdzieś na stronie allegro (SMART albo PAY) jakąś wskazówkę że to SMART to nie zawracałbym Wam głowy. Dziękuję za pomoc!
39 zł - czego dokładnie dotyczy ta kwota?
To przedłużenie Allegro SMART.